in ,

Ki kell mondani: 2022-ben a globális nagytőke és a pénztőke akarja rátenni a kezét Magyarországra

Ezért nem mindegy, kire szavazunk…

Gyakran használja a balliberális ellenzék azt a hazug narratívát, miszerint  a kormány csak egy összeszerelő üzemet működtet Magyarországon azzal, hogy nagy cégek üzemeit, gyárait hozza hazánkba. Ez hazugság.

Javaslatot libernyákék persze nem mondanak, de reméljük nem a régi módon képzelik el ellenzékék a dolgokat, hogy újra a fém és acél országa legyünk. Lenne remek alumínium gyárunk, meg egyebek…

Az a helyzet, hogy ezekben az “összeszerelő” üzemekben magyar mérnökök, közép- és felső vezetők is munkához jutnak. Tegyük hozzá, hogy a munkások, az alacsonyabb képzettségűek egy hazai gyárban is ugyanazt az “összeszerelő” munkát végeznék, tehát ez az ócska ellenzéki narratíva úgy ahogy van, HAZUG és aljas.

A globális nagytőke és a pénztőke nem így akarja rátenni a kezét hazánkra 2022-ben, és nem akkor, ha az Orbán-kormányra szavazunk. Itt valami egészen másról van szó. Arról van szó, hogy a nemzetközi nagytőke és nagy cégek embereit akarják kormányzati pozíciókba ültetni azért, hogy a magyarok kárára kiszolgálhassák őket a hazai árulóink. Lenne újra az Erzsébet utalvány helyett francia Sodexo, aki kivinné a profitot hazánkból. Lenne újra francia kézben levő ivóvízkészletünk. Lehetne az áram és a gázszolgáltatást is újra privatizálni, és az ő profitjukat termelve újra egekbe emelni az árakat. Lehet felvenni majd újra IMF hitelt, országot eladósítani, és a hitelből a magyar adófizetők ismételten egyetlen fillért sem látna: ne feledjük! Egyszer már volt ilyen! Nem igaz, hogy az egyszerű embereknek ezt nem lehet elmagyarázni. Nagyonis el lehet nekik is magyarázni, és el is kell. Óvatosan, ügyesen az összefüggéseket el kell nekik magyarázni, máshogy nem fog menni 2022.

El kell mondani mindenkinek, hogy 2022-ben újra a pénztőke és a nagytőke alakíthat kormányt, egy kis pusztító genderpropagandával megspékelve. Ennek a rémisztő képződmények a hazai vezetője pedig maga Gyurcsány Ferenc, és a mögötte álló hazai maffia!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      A baloldal már valósággal tombol: közelít a hárommillióhoz a beoltottak száma Magyarországon

      Agyhalál – És akkor a főpolgármester tavasszal elkezdte összesöpörni az őszi faleveleket