in

KEZDŐDIK! – Bejárja az országot az Echo TV Sajtóklubja

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

BEJÁRJA AZ ORSZÁGOT AZ ECHO TV SAJTÓKLUBJA

Országjárásra indul az Echo Televízió Sajtóklub című műsora, amelynek első adását az Újszínházban rögzítették. Az adást szombaton 19.05-kor, ismétlésként 23.05-kor láthatják a képernyőn. A műsor további ismétléseit vasárnap 17.05-től, illetve kedden 10.05-től sugározzák.

Bayer Zsolt vendége Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője és Szentesi Zöldi László, a Demokrata főmunkatársa lesz. Az újságírók nemcsak a napi hírekre reflektálnak a jó hangulatú beszélgetésben, hanem azok hátterét is megvilágítják, miközben felhívják a figyelmünket arra, hogy noha minden jel arra mutat, még ne higgyük el, hogy megnyertük a választásokat.

A budapesti helyszín után vidéki városokba látogat el a Sajtóklub stábja azzal a céllal, hogy közösséget építsen, erősítse a kapcsolatot a televízió nézői és a műsorok készítői között. A politikai műsort kulturális központokban veszik fel, és a csaknem egyórás forgatás után, adáson kívül a nézőknek alkalmuk nyílik arra, hogy kérdezzenek.

Fotó: Havran Zoltán

A műsort a vidéki helyszíneken kulturális központokban rögzítik

A különböző állomásokon miniportrét készít a televízió egy-egy művésszel, a szakmájában sikeres, a közösségért cselekvő személyiséggel. Ezek a beszélgetések a televízió weboldalán külön menüpontban szereplő Echoklub.hu oldalon tekinthetők meg.

Elsőként Ná­dasdy Borbála grófnő, táncpedagógus, írónő, Koltay Gergely zeneszerző, Ba­logh Ádám fotográfus és festőművész, valamint Magyar Gábor orvos, gazdálkodó, gondolkodó beszél majd arról, hogy mit jelent számára a közösségépítés, a magyarság, az érték, a család egysége és a hagyományok megtartása.

(forrás: magyaridok.hu)

Juj de félünk – Giga tüntetéssel fenyeget a Független Diákparlament

Van pofájuk a határon túliaknál kampányolni – Egy szavazatért a lelküket is