in ,

Juj de félünk – Giga tüntetéssel fenyeget a Független Diákparlament

Unalmas már ez

Gigatüntetéssel fenyeget a Független Diákparlament

Nagyszabású giga tüntetést helyezett kilátásba a Független Diákparlament, amennyiben Orbán Viktor miniszterelnök nem vitázik. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter már a kormányinfón tudatta, hogy a kormányfő nem vesz részt azon a viták, amire kvázi kihívta a Diákparlament vezetője. A 444 arról ír, hogy a diákok február 23-án fognak utcára vonulni, Budapesten. 

A Tanítanék Mozgalom is kiadott pénteken egy közleményt, amiben azt írják, hogy teljes mértékben egyetértenek a diákok követeléseivel. Állítólag nagyon büszkék is a diákokra, akik egy ilyen “elnyomó rendszerben”, sőt “megfélemlítő illiberális demokráciában” mernek aktív és felelős polgárként viselkedni.

A politikától persze független Tanítanék Mozgalom, amelyik még csak véletlenül sincs tele baloldali politikussal, még a Diákparlamentnél is tovább megy és azt mondja, hogy a miniszterelnököt vitára hívó levélhez nem tudnak csatlakozni mert, ezzel a miniszterelnökkel nem lehet, nincs értelme vitatkozni.

Ezzel a kormánnyal lehetetlen korrekt és méltó vitát folytatni, ők is hiába próbálkoztak ezzel korábban – fogalmaznak. 

Emlékeztetnek, hogy már előző tüntetésükön felmutatták az Oktatási Minimumot, amiben persze szinte hiány nélkül minden balliberális párt osztozik, mint az MSZP, az LMP, a DK, az Együtt, a Párbeszéd, az MLP és a Momentum Mozgalom.

PS/444, Vezető kép: a január 19-i diáktüntetés egy pillanata, Horváth Péter Gyula/PS

 

(forrás:pestisracok.hu)

Hidvéghi Balázs – Ne tegyék hazánkat bevándorlóországgá

KEZDŐDIK! – Bejárja az országot az Echo TV Sajtóklubja