in , ,

KÉSZ, VÉGE – A német bevándorlási politika megbukott

Mintaként tekint a magyar migrációs politikára az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű párt bajorországi vezetője.

Mintaként tekint a magyar migrációs politikára az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű párt bajorországi vezetője. Katrin Ebner-Steiner az EchoTV Informátor című műsorának beszélt arról, hogy Angela Merkel német kancellárral szemben ők a határok védelmében hisznek és szerintük is meg kell állítani az illegális bevándorlást.

2015-ben még molinókkal és szendvicsekkel várták a németek az országukba érkező idegen embereket, mára a willkommenskultur lendülete elfogyott. A politikailag korrekt, többnyire teljesen liberális németeknek is elegük lett a bevándorlókból. Az EchoTV Informátor című műsora Münchenben és Frankfurtban kérdezte a német embereket.

„Az ideérkező embereknek az lenne az első dolga, hogy megtanuljanak németül, a német nyelv tökéletes elsajátítása szerintem a legfontosabb. Ezt követően természetesen be kell illeszkedniük, én elhiszem, hogy ez nagyon nehéz, mivel ahonnan érkeznek teljesen más kultúra. Hatalmas nehézség, ezt mindannyian tudjuk”.

A Németországba érkező bevándorlóknak viszont eszük ágában sincs az integráció, ezt jól bizonyítja az a jelenet a műsorban, amikor Bohár Dániel riporter interjút szeretne készíteni a müncheni arab negyed lakóival, azonban ők alig beszélnek németül és büszkén vállalják, hogy ezen a környéken senki nem beszéli a nyelvet.

Itt mindenki arabul beszél, senki nem tud németül.”

Az is beszédes, amikor muszlim tolerancia jegyében egy bevándorló megtámadta a stábot Frankfurtban, miközben épp a német Identitás Mozgalom aktivistájával készítettek interjút az iszlám térhódításáról.

Semmi kétség nincs afelől, hogy az elégedetlenség egyre nagyobb az országban

Ugyan tavaly szeptemberben újraválasztották Angela Merkelt kancellárnak, azonban a bevándorlással szkeptikus Alternatíva Németországnak nevű párt is, harmadik erőként került be a német parlamentbe.

„Amióta Angela Merkel megnyitotta a határokat a bevándorlók előtt és lehetőséget nyújtott, hogy majdhogynem minden ember menekültstátuszhoz jusson, azóta káosz uralkodik az országban, ugyanúgy Münchenben, ahogyan a többi nagyvárosban is.”

Az AfD szerint 2015-ben Orbán Viktor volt az egyetlen kormányfő, aki látta, hogy milyen következményei lehetnek az illegális bevándorlásnak.

 

(forrás:888.hu)

ENERGIA – 2022-re megszűnik Magyarország egyoldalú függősége az orosz gáztól

Senki tündöklése és bukása