in ,

Senki tündöklése és bukása

Miért pont Vona?

1. Miért pont Vona?
Kerestek egy romlott alakot, aki képes tudatosan hazudni, mint a vízfolyás, kábé segédszínészi képességei vannak, és olajos tekintetéből, lárva arcából, az égvilágon semmi ki nem olvasható.

2. Mire jutottak?
A jobbikosok körében tervszerűen szították a Fidesz-ellenességet. Alapvetés: „Minél nagyobb a Jobbik, annál megszállhatóbb”. Megtörtént.
Emlékeztetnénk arra, ha szabad, hogy Csurka István világosan elmondta, mi a céljuk Vonával a liberálbolsiknak, s hogyan akarják lépésről-lépésre megvalósítani a Fidesz, elsősorban Orbán elleni mély gyűlölet izzításával a Jobbik felhizlalását.

3. Mi a probléma?
Mivel már 2010-ben azzal kecsegtették őket, hogy nyernek, 2014-re elhitték, hogy kormányozni fognak. Voltak, akik szipogtak a 2014-es választási eredmény kihirdetéskor, mert beleélték magukat abba, hogy miniszterek lesznek.
A Jobbik ugyan szépen kikerekedett 2014-re, de annyira mégsem, mint tervezték, mert a lenézett magyar választópolgárok nagy többségének a rettenetes kábítás, félrevezetés ellenére, természetesen a helyén maradt az esze. Ám a kirakatban lévő jobbikosok, mivel öntelt buta bunkók, most azt hiszik el, hogy 2018-ban már tényleg kezükbe adja George Soros és Heller Ágnes a marsallbotot.

4. Lesz-e Jobbik röptetés?
Bábkormány felállítása nem ismeretlen a világban. Persze azt csak a jobbikosok hiszik, hogy belőlük akarnának kiállítani egy bábkormányt. Erről szó sincs. Annyi nincs bennük. Bár tárgyalnak egy elvtelen szövetség szükségességéről, ami csak addig élne, míg csalárd módon megszerzik a szükséges mandátumokat, s mint 56-ban Kádárék majd „behívják a felszabadítókat”. Szovjetunió már nincs, van helyette a sokoldalú George Soros, éceszgéber és spekuláns.

5. Hogy kezdődhetett a kiválasztás?
George Sorosnak részben a szimata, részben Heller Ágnes azt súgta, hogy küszöbön áll a liberálbolsevizmus bukása világszerte, tehát fel kell készülni arra, mit tegyenek, ha a legnagyobb kereslet egy szélsőjobboldali, erősen cigány, mérsékelten zsidóellenes alakulatra lesz. George talán emlékezett rá, hogy bemutattak neki egy lehetetlen nevű, gátlástalan, kis vidéki történelemtanárnak készülő figurát.
– Szedjék elő – adta ki a parancsot –, de Zazrivecz néven persze nem lehet egy radikális nemzeti párt elnöke. Változtassa meg sürgősen a nevét!
– Már megtörtént, – jött a válasz.
– Jó, akkor vegyék azonnal kézbe! – rendelkezett.
Jöttek a sameszok megforgatták a mostmár Vonát, könnyen gyurmázhatónak ítélték, kiképezték, belenéztek a szájába, kijavíttatták a fogait, kozmetikust rendeltek mellé, ápolót, mivel erősen makogott, beszédtanárt hívtak hozzá, arra külön vigyáztak, hogy profilból ne vegye soha a kamera. Elindították.

6. Az első lépések
Megkeresztelkedett, beférkőzött a Margit körúti Ferences Rendházba, következő pillanatban már Orbán közelébe küldték, polgári körös lett.
– Hiába a sok munka, jelentéktelen a figura – jelentették Sorosnak. – Na és, akkor tegyenek alá egy pártot, akkor majd működik a dolog.
Megoldották. Óriási médiahátszéllel, országos szervezettséggel nem csak a pártot, hanem a gárdát is kiépítették köré. Gárdamellényt húztak rá.

7. A kockázat
Gárdamellényben jelenik meg fellépéseinek fő színpadán, benn a parlamentben. Közben kinn az utcán EU-s zászlót égetnek, de a 2014-es választás után túllőnek a célon, mikor Gyöngyösi a zsidókat akarja listázni, egy másik jobbikos is vérszemet kap, beleturházik a vascipőkbe. Nos, ekkor megálljt vezényelt a megbízó.

8. Új utakon
Simicska Lajos alighogy lebukott, kiadták a Vonát felkészítőknek: A régi szerep felejtős, kukába vele. A gárda megtagadása a legfontosabb, mert abból még baj is lehet, be kell sorolni a liberálfasiszta zászló alá. A kiegyezést kell hirdetni a liberálbolsikkal.
Orbán az ellenség, meg a rá szavazó magyarok. Ők legyenek a fő célpont. Szemtelenkedés, személyeskedés, rágalmazás. Ez az új forgatókönyv. S a kis szarházi ráállt. Betanulta a szerepét. Most azt nyomja ezerrel, Kálmán Olga penge szája a fogínyig szalad, olyan szélesen mosolyog s bólogat Simicska tévéjében Heller Ágnesnek, aki megállapítást tesz: ha a már se nem idegengyűlölő, se nem rasszista jobbikos jelöltnek van a legnagyobb sansza a Fidesz ellen, akkor igenis tessék támogatni!

9. A probléma
Kísért a múlt. A „cigánybűnözés” ellen fellépő imázsát nyíltan építették, miközben Jasszer Arafat kockás kendőjét tekerték a nyaka köré. Az, hogy Allah-ot dicséri, s közönsége „Szürke farkas”-ként ünnepeli, és az iszlámot az egyetlen fénysugárnak nevezi a globalizáció sötétjében, nemrég derült ki.

10. Aki nem tanul a történelemből
Miközben Európa és benne Magyarország migráns inváziónak van kitéve, a kereszténység élet-halál harcát vívja, a szélsőséges iszlám állam példátlan rombolást hajt végre az általa megszállt területeken, és az olyan istentelen lukácsistának, mint a filozófusként számon tartott rövidlátó ostoba vénasszony Heller Ágnesnek, ha a hatalom pillanatnyi megszerzésének lehetőségét véli (reméljük tévesen), nem számít sem a holokamuzás, sem a taknyosorrú zsidózás, még a zsidók listázása sem.
Csurkát ajánljuk szíves figyelmükbe: A Jobbik-veszélyt nem szabad lekicsinyelni!

(forrás:magyarforum.hu)

KÉSZ, VÉGE – A német bevándorlási politika megbukott

Vágó Elviselhetetlen István