in ,

Kedves „Ellenzéki” Szavazó! Hozzád szólok, kedves ellenzéki szavazó

Talán azt gondolod, hogy az elmúlt nyolc év vesztese vagy

 

Hozzád szólok, kedves ellenzéki szavazó, aki arra készülsz, hogy április nyolcadikán valamelyik „ellenzéki” pártra add a szavazatodat. Ha Gyurcsány-rajongó vagy, akkor kérlek, alaposan olvasd el ezt az írást és engedd felszökni a vérnyomásodat, hátha a természet megteszi a magáét. Te akkor annyira hülye vagy, hogy még a légzéshez is kézikönyvet használsz. Neked senki nem ír nyílt levelet. Csak abban reménykedik az összes többi választópolgár, ellenzéki és kormánypárti egyaránt, hogy nem találsz el a szavazóhelyiségig.

De mások talán megértitek a problémát. Ez ez írás természetesen nem kívánja berekeszteni azt a beszélgetést, hogy a Fidesz politikája sok ponton joggal bírálható akkor is, ha nem liberális szemszögből nézzük. De mint tudjuk, csak egy tökéletes ember van, a szocialisták és a liberálisok mindenkori miniszterelnök-jelöltje. Most nem találtak ilyet, ezért van nekik most 3+ jelöltjük.

Kedves ellenzéki szavazó!

Talán azt gondolod, hogy az elmúlt nyolc év vesztese vagy, esetleg azt, hogy az azt megelőző nyolc év nyertese voltál. Ez utóbbi esetben megértelek, de hadd gyanakodjak, hogy 2010-ben és 2014-ben is a szocialistákra szavaztál, talán 2010-ben az SZDSZ-re.

Ebben az esetben tudjuk, hogy miért voltál az elmúlt nyolc év vesztese és az azt megelőző nyertese.

Talán akkor spájzolni kellett volna, mert te is tudhattad volna 2006 ősze után, hogy a húsosfazék-bérlet nem tarthat örökké.

Talán halálosan gyűlölöd Orbán Viktort és a Fideszt. Talán azt gondolod, hogy liberális vagy. Esetleg meg vagy győzve róla, hogy példátlanul hatalmas lopás zajlik az országban.

Arra kérlek, hogy fontold meg a következőket:

Az országgyűlési választások nem a gyűlöletünk kifejezéséről, nem az ideológiai meggyőződésünk kompromisszum nélküli érvényesítéséről vagy a hiteinkről szólnak, hanem az ország kormányozhatóságáról és körülbelüli irányáról. Jelen esetben még sokkal többről is, a nemzeti szuverenitás alapjainak megmaradásáról vagy feladásáról.

Orbán Viktor négy év múlva is leváltható lesz, de a nemzeti szuverenitásról nem rendeznek több népszavazást.

Tudod egy kormányváltásnak nem csak pozitív következményei lehetnek, hanem negatívak is. Sosem értettem, hogy ha valaki mindent elhisz, amit a liberális sajtó ír, vagy amit az RTL Klub híradójában mondanak, akkor miért találja furcsának, hogy mások más sajtótermékeknek hisznek feltétel nélkül. Sőt olyanok is vannak, akik a szemüknek hisznek, de ez a réteg a választások szempontjából már elhanyagolható. Sosem értettem, hogy azok a HVG olvasók, akik minden héten elolvassák nyolc éve, hogy a következő szám már be lesz tiltva és a gazdasági összeomlás után jön ki, miért nem menekültek még el innen. Nem gyanús, hogy már a költségvetés éves főösszegének nagyságrendjénél tartunk az éves lopási vádakban?

Én csak arra kérlek,kedves ellenzéki szavazó, hogy adj egy esélyt a józan eszednek is.

  • Mi a bajod azzal, hogy 750 000 emberrel több dolgozik, mint nyolc évvel ezelőtt?
  • Sokallod, mert te is benne vagy?
  • Miért fáj a családi adókedvezmény, az ingyen tankönyv, ingyen étkezés?
  • Miért fáj a kisebb jövedelemadó és a segély helyett munka logikája?
  • Mi a baj a 35 százalékos átlagos jövedelemnövekedéssel, a minimális inflációval?
  • A majdnem ezer új termelőüzemmel, ami létrejött az elmúlt nyolc évben?
  • A csökkenő államadóssággal?
  • A költségvetési többlettel?
  • Az összes stratégiai ágazat magyar kézbe vételével?

Persze azt gondolod, hogy mindez lehetne sokkal több is, ha nem lopnának annyit. Kár, hogy amikor a liberális és szocialista barátaid voltak hatalmon, akkor nem érvényesítették ezt az elvet.

Minden rosszabb volt és még loptak is ezerrel.

Emlékszel még a zsurki vodkagyárra, a kakaóbiztos számítógépekre, a véletlenül féláron eladott MOL részvényekre? Az energiaszolgáltatók örökre garantált nyolc százalékos nyereségére?

Tényleg azt gondolod, hogy az energiaszolgáltatók, a vízi közművek jobb helyen vannak külföldi, általában német és francia állami vállalatok kezében? Tényleg? A külföldi tulajdonos nem fáj, csak a magyar? A szocialista és a liberális oligarchák nem fájnak, csak az a néhány magyar, aki most helyettük nyeri a tendereket? Simicska most nem fáj, csak 2015 előtt?

Talán a 95 százalékos liberális médiatúlsúly hiányzik, amely teljes egészében külföldi kézben van? Szerinted tényleg az igazat mondja, és nem a németek és Brüsszel érdekeit érvényesíti a külföldi tulajdonú és onnan pénzelt ellenzéki sajtó? A közmédiának tényleg az ellenzék álláspontját kellene reklámoznia 24 órában? És tényleg azt reklámozta, amikor a te pártod vagy a pártod mostani vagy majdani szövetségesei voltak hatalmon?

Persze tudom, ezt is nekünk kellett volna kezdenünk.

Tényleg diktatúra van? Hány rokonodat vitte el a politikai rendőrség? Tényleg cenzúra van? Mondjál bármit, amit nem írtak meg és nem mondtak be ezerszer az ellenzéki sajtóban? Hiányzik a Népszabadság? Az előfizetője voltál? Nem? Akkor tudod, talán a piaci folyamatokat okold, ne a kormányt, hogy nem tartotta életben állami költségvetésből egy tömeggyilkos diktatúra propagandalapját.

Tudom, megfélemlítenek. Én is félek. Naponta írják le a mértéktartó sajtótermékeitekben és a Facebookon, hogy mit fognak velünk és a családunkkal csinálni, ha nyernek. A bírósági tárgyalás egyikben sem szerepel. Csak a kötél, meg az IFA-plató. De ez biztos jól van így, mert az etika csimborasszója, a Facebook minket töröl minden indok nélkül a felületéről, de a mi megölésünkre buzdító posztok fennmaradnak.

Aztán persze azért van egy dolog, amiben egyetértünk, igaz ti már csak titokban. Abban, hogy a Vona és haverjai futóbolondok, még kereszténynek is, hát még muszlimnak.

Tényleg inkább ők, mint az Orbán? Tényleg?

Talán nem szereted a kereszténységet. A karácsony és a húsvét csak egy alkalom a zabálásra, a templomok csak kihasználatlan épületek. De az iszlámmal nincs bajod? Szeretnél néhány százezer afrikai és ázsiai fiatalembert ide? Mert így etikus és emberséges ugye? Olyan fiatal férfiakat, akik hátrahagyták a családjukat, hogy a mi pénzünkön jobban éljenek, és aztán idehozzák a családjukat is, a mi pénzünkön felnevelni a gyerekeiket. Akiket aztán a mecseteikben, amelyek egykor a templomaink voltak, arra nevelnek, hogy ez a föld nem a miénk, hanem az övék, és minket, hitetleneket nyugodtan meg lehet ölni. Neked hány gyereked van? Alig kettő? Alinak mennyi? Hat. Tudsz számolni? Mi lesz 15 év múlva? Nem érdekel? Mi van már, nem akarsz élni addig? A gyerekeid sorsa sem érdekel? Tényleg nem? De biztos jól áll majd neked vagy a feleségednek a kendő. Vagy mindig is arra vágytál, hogy a feleséged ne jöjjön ki a konyhából? Vagy mindig is a konyhába vágytál, csak nem mertél szólni, hogy egy erős férfit szeretnél?

Akkor te nem is vagy liberális.

Vagy nálatok nincs eldöntve, ki fiú és ki lány? Vagy nincs is olyan dolog, amihez egy lány meg egy fiú kell? Akkor meg, légy szíves, ne szól bele azoknak az életébe, akik akarnak jövőt és szeretnének még unokákat is, és részt akarnak venni majd az életükben.

Kedves Ellenzéki Szavazó, úgy érzed, nem találnak el ezek a mondatok?

Akkor csak a gyűlölet, a szóbeszéd és a jól felépített hazugság, valamint persze a jól képviselt idegen érdekek vesznek rá arra, hogy az öt-hat ellenzéki párt valamelyikére szavazz. Akik előre szólnak, hogy nem tudnak majd együtt kormányozni és hogy – nem mellesleg – felszámolják a demokráciát. Hiszen, ha ők együtt majd győznek, ahogy maguk is elismerik, új választást akarnak kiírni, amin a Fidesz már nem indulhat.

Más szándékuk nem lehet, mert a kormányzásra való képtelenségük és alkalmatlanságuk beismerése után csak nem remélhetik, hogy megnyernek egy tisztességes és szabad választást.

Tudod, ha véletlenül a te pártjaid nyernek és megkapod az első 30-50 ezer forinttal kisebb fizetést a jövedelemadó növekedése miatt, a kétszer akkora gázszámlát, a másfélszer nagyobb villanyszámlát, meg Alit a nagymama lakásába, akkor biztos csodálatos érzés lesz, hogy nem Orbán Viktor a miniszterelnök, hanem az ország fele-fele alapon Allahé és a nyugati multinacionális cégeké.

De akkor kérlek nekem ne panaszkodj, hogy nem így volt megbeszélve, mert beverem az orrod.

(forrás:kiettemeg.pestisracok.hu)

Vonának tisztáznia kell a terrorszervezetekhez fűződő viszonyát

A migránsok tömeges megjelenése szétverné a turizmust Magyarországon