in ,

Kávét kérünk! – Jobbikos belharc: ezúttal Varga-Damm Andrea szállt bele Dúró Dórába

Kávét és sört ide! Jó műsor!

Újabb jobbikos belháború: ezúttal Varga-Damm Andrea szállt bele Dúró Dórába

Sajnos az önértékelési zavar bármikor, bármely közösségben előfordulhat. De gyógyítható – így kommentálta Varga-Damm Andrea a Facebookon a hírt, mely szerint Dúró Dóra bejelentkezett a Jobbik elnökhelyettesi posztjáért.

A választások óta a Jobbikban eluralkodott a káosz: Vona Gábor bukását kezdetben társelnöki rendszerrel tervezték pótolni, melynek élére Sneider Tamás, valamint a zsidókat korábban listázni kívánó Gyöngyösi Márton került volna – írja a 888.hu. Ezt az elképzelést támogatta maga Vona Gábor is, azonban a Jobbik kongresszusi küldötteinek 82 százaléka úgy döntött, a jövőben egy elnök, egy elnökhelyettes és 6 alelnök vezeti a pártot.

 

A Gyöngyösi-Sneider páros mellé az elnökjelölti pozícióért bejelentkezett Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László is. A 888.hu szerint Toroczkai komoly aggodalomra adhat okot a Gyöngyösi-Sneider párosnak, hiszen sajtóértesülések szerint eddig sikeres az országjárása.

Hétfőn derült ki, hogy a Toroczkai-féle irányvonalhoz csatlakozik Dúró Dóra is, aki az elnökhelyettesi posztért indul. A hírt Ásotthalom polgármestere is megerősítette közösségi oldalán. A korábbi jobbikosokat tömörítő Vadhajtások szúrta ki, hogy Dúró Dóra szerepvállalását Simicska embere, Varga-Damm Andrea nem igazán nézi jó szemmel, és az alábbi, igen erős hozzászólással kommentálta a hírt Facebookon:

Sajnos az önértékelési zavar bármikor, bármely közösségben előfordulhat. De gyógyítható.

A közösségi oldal több felhasználója kérdőre vonta Varga-Damm Andreát: milyen üzenete van annak, hogy frakciótársára egy ilyen megjegyzést tesz a nyilvánosság előtt? Volt olyan, aki arra volt kíváncsi, hogy egy ilyen támadás után hogy tudnak majd együtt dolgozni a Jobbik frakciójában Dúró Dórával, de Varga-Damm nem adott érdemi választ.

Forrás: 888.hu, Vezető kép: MTI
(pestisracok.hu)

Észak- és Dél-Korea – Nobel-békedíjat érdemelne Donald Trump

Szerintünk itt az ideje, hogy megszűnjön az MSZP