in , ,

Karácsony már megint hazudott – Mecset ügyben mégis panaszkodtak nála a Zuglóiak – Sőt, ha nyernek országos szinten mecsetépítés lesz, ahogy Nyugat-Európában

Országot is hazudozva irányítana?

Nem mondott igazat Karácsony Gergely akkor, amikor az Echo TV-nek azt nyilatkozta, hogy őt nem keresték meg a tiltakozó zuglóiak a helyi mecset létesítése kapcsán – állítja az Alsórákosi Civil Egyesület alapító tagja.

Zámbori György azt mondta: a zuglói polgármestert többször is felkeresték, ő azonban nem állt szóba a kerületében élő polgárokkal. Zuglóban tavaly óta üzemel mecset, a Magyar Iszlám Közösség egy családi házat vásárolt meg.

A környéken élők heves tiltakozásba kezdtek, ám hiába. Ma már a Saria törvényeket népszerűsítik a 14. kerületi mecsetben.

 

A Magyar Iszlám Közösség közleményt adott ki, amelyben perrel fenyegették meg az Echo TV-t, mert szerintük folyamatos gyűlöletkeltés zajlik a muszlimok ellen, miközben ők a békesség pártján állnak. Ennek némiképp azonban ellentmond az, hogy amikor Budapest legnagyobb mecseténél szerettünk volna az utcán vágóképeket készíteni, a muszlimok agresszíven elzavarták stábunkat.

 

A zuglóiak épp az ilyen esetektől tartanak – mondja a Fidesz országgyűlési képviselője, aki Karácsony Gergely helyett próbált küzdeni a helyiekért.

 

SZATMÁRY KRISTÓF, ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ, FIDESZ:
„Ma még egy csendes szomszédnak tűnik, holnap lehet, hogy már egy hangos kisebbség, és holnapután meg ki tudja, hogy akár Saria rendőrséget játszó emberekkel találkozunk, sajnos gyorsabban bekövetkezett az, amire amit egy évvel ezelőtt mondtunk, szerintem megdöbbentő, összességében azt tudom mondani, hogy igazolja az összes korábbi félelmet. ”

 

Karácsony Gergely nem csak a mecsetek létrehozását támogatja. Korábban azzal kampányolt, hogy meg kell nyitni minden használaton kívüli laktanyát Magyarországon a muszlim migránsok számára.

(Youtube: Echo Tv)

(Echotv.hu nyomán)

mindenszo.hu

Elvenné az uniós forrásokat hazánktól a Soros-szervezet

A liberális HVG olvasói szerint a Fideszes rendezvényeken „pisi szag van” és „kakilé folyik” – Vajon mit szólnak ehhez a Békemenetesek?