in ,

Káosz Olaszországban a migránsok miatt – Gigabalhé tört ki a migránsok és a helyiek között – A libsi média szokásosan kussol erről is

Na ezért kell kitölteni a Nemzeti Konzultációt!

Hatalmas verekedés volt a helyiek és a migránsok között. 

Mozgalmas hétvégéje volt mind a hatóságoknak, mind a helyieknek, hiszen több tucat ember verekedett össze. A rendőrségi beszámolók szerint a hétvégi támadás egy bosszútámadás volt a migránsoktól.

Összesen negyvenen verekedtek össze szombat este a szardíniai Sassari városában a Dettori téren. A L’Union Sarda helyi lap szerint húsz fiatal olaszt támadtak meg a migránsok azért, mert egyikük visszaérve a menekültszállóra azt állította, hogy megverték.

A rendőrök végül négy embert vettek őrizetbe, kettő közülük bevándorló. Egyikük egy 19 éves elefántcsontparti, míg másikuk egy 18 éves gambiai migráns.

A verekedőket végül a rendőröknek kellett szétszedniük.

A bűntett helyszínén több vasrudat és más egyéb eszközöket is találtak, amivel egymást verték a támadók és az olaszok.

A kép illusztráció.

Fotó: AFP

Meg kell erősítenünk az ellenőrző intézkedéseket, hogy megvédjük a helyieket és ha kell, a migránsokat”

– mondta a város polgármestere, Nicola Sanna.

A városvezető nemsokára találkozik Marco Minniti olasz belügyminiszterrel is, amiért a városnak a korábban ígértnél jóval több illegális bevándorlót osztottak ki a hatóságok.

Az olasz közvéleményt továbbra is uralja a migránsok által elkövetett bűncselekmények, miután a hét elején kiderült, hogy marokkói bevándorlók az otthonában ölték meg a 79 éves Mirella Ansaloni. A második világháborút túlélt nőnek mindössze harminc euróért kellett meghalnia.

 

(Bokor Gábor, 888.hu)

A világ leggazdagabb magyarja sincs jó véleménnyel Sorosról – Ezt mondjuk nem is csodáljuk, mutatjuk mit mondott Sorosról

Trump: Elég volt!