in ,

Kamu Genya megint hülye volt – Karácsony antitestes kampányát cáfolja a Semmelweis Egyetem kutatása

A főpolgármester ráijesztett a keleti vakcinával beoltottakra

A főpolgármester ráijesztett a keleti vakcinával beoltottakra, az egyetem kutatása szerint azonban valamennyi hazánkban engedélyezett vakcina 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget – írja cikkében a Mandiner.

Valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen – derül ki a Semmelweis Egyetem (SE) kutatásából.

Kísérletek cáfolják Karácsony Gergely kampányát

A fővárosi ingyenes ellenanyagszűrés első tapasztalatai megerősítették azokat a korábbi vizsgálatokat: több százezren lehetnek olyan idősek, akik bár megkapták a kínai vakcinát, az mégsem eredményezett nekik kellő védettséget. Ennek az adatnak a kormány hosszú ideje a birtokában van, mégsem cselekszik. A járvány negyedik hullámának megelőzését azonnal el kell kezdeni. Megvédeni elsőként a leginkább veszélyeztetett időseket, közülük is azokat, akik esetében a kínai oltás hamis biztonságérzetet eredményezhet. Különös tekintettel arra, hogy az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ adatai szerint Magyarország az idősek oltásában nem jól, hanem inkább rosszul áll – állítják a Fővárosi Főpolgármesteri Hivatal közleményében.

Ezzel szemben a vizsgálatok során egyértelművé vált: az esetek 88 százalékában pozitív eredményt adott a Roche cég SARS-CoV-2 vírus S protein RBD doménnal – vagyis a vírus terjedéséért felelős fehérjével – szembeni antitestek kimutatására szolgáló tesztje azoknál, akik egy korábbi antitestvizsgálat negatív eredményével érkeztek az egyetemre

– olvasható az intézmény oldalán.

Vagyis akiket korábban a Karácsony Gergely által szorgalmazott antitestvizsgálattal mértek, és negatív eredményt kaptak (az antitestes vizsgálatokon körülbelül a vizsgált személyek húsz százaléka produkált negatív tesztet, vagyis csak minden ötödiknél mutatta ki azt a teszt, hogy nincs elegendő antitest a szervezetében, a másik nyolcvan százalék esetében az antitestvizsgálat is kimutatta a védettségét), azoknak a 88 százalékáról is kiderült, hogy védettek.

Karácsony Gergely és a főváros kampányt épített az antitestes vizsgálatokra, hogy bizonyítsák: nem hatásosak a keleti, főként kínai vakcinák. Ezzel szemben a Semmelweis Egyetem (SE) kutatásából kiderült: valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen.

 

Gulyás Gergely: A főpolgármester álhíreket terjeszt

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a közösségi oldalára feltöltött bejegyzésben kiemelte, hogy a SOTE kutatása egyértelműen igazolja: valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Frankó kis botrány van kialakulóban – Karácsony magyarázkodni próbál a hajómutyi ügyében + videó

A globális elnyomásra globális válasz kell, egy nemzetközi konzervatív mozgalom