in , ,

Jurák Kata – Szél Bernadett feladta

Jurák Kata jegyzete

Úgy tűnik, Szél Bernadett feladta eddigi gigantikus országmegváltó tervét és már lemondott arról, hogy hazánk miniszterelnökeként tündököljön. Az LMP üdvöskéje az Indexnek adott interjúban szinte gyászos ábrázattal beszélt arról, hogy az ellenzéki összefogás megbukott, így szinte biztos, hogy nem a zöldpárt nyer a választásokon. Természetesen nem felejtette el hozzátenni, hogy különösen március 15. után tartja égetően fontosnak, hogy ne a Fidesz alakíthasson kormányt.

Mondjuk, megértem, hogy a többszázezer kormánypárti ember látványa megrémisztette az alig párszáz fős tömeghez szokott kisasszonyt, aki azt is hangoztatta, hogy számára amúgy igazán az a lényeges – ha már nem is nyernek – , hogy legalább bent legyen a parlamentben. Mert akkor aztán ő úgy megmondja a magáét, hogy a diktatórikus Orbánnak nincs választása, mint elmenekülni, de ha mégsem, akkor az LMP-re ne számítson, mert a Fidesszel biztos nem fognak egyezkedni.

Amúgy pedig olyan nemzetmegváltó feladata van az ellenzékkel együtt, hogy „a demokráciát helyreállítsa”, mert az mint tudjuk, nincs. A demokrácia helyreállítása után pedig Ő előrehozott választást ír ki.

Itt most halkan jegyezném meg azt a nem elhanyagolható tényt, hogy az ellenzéki összeborulás bizony most sem jött össze a nagy kormányváltásra készülve, de a csúfos vereség után nyilván könnyebb lenne ezt megvalósítani.

Szél Bernadett a Simicska-portálnak nem felejtett el kedveskedni: az Index hasábjain udvarolt a Jobbik elnökének azzal, hogy vele jobb volt tárgyalni, mint Gyurcsánnyal, sőt, azt is megjegyezte, hogy akár lehetnek még LMP-s visszalépések az éppen cukimuki szerepben tetszelgő, egykoron szélsőséges nézetekkel parolázó Jobbik javára.

A pszichoszektás múlttal rendelkező, meggyőződéses Soros-védő politikusasszony egy huszáros vágással megrendítő tényt osztott meg, amitől majdnem elérzékenyültünk, aztán mégsem.

Kapaszkodjanak meg: Szél Bernadettet – fideszes győzelem esetén – Orbán börtönbe zárja majd, mert ráfogják, hogy amerikai kém – bár erről eddig senki sem beszélt, de köszönjük, hogy felhívta erre az eshetőségre is a figyelmet a nemzetbiztonsági bizottságban feltűnősködő LMP-s.

Azt azonban nem fedte fel Berni 001, hogy Ron Werber miért is hagyta faképnél a Soros-pénzzel megtuningolt pártocskát, ellenben közölte, hogy a kampányguru leghasznosabb tanácsa az volt, hogy Ő, azaz Berni 001 legyen a miniszterelnök-jelölt. Ki tudja, talán Werber rájött, hogy óriási bakot lőtt és inkább angolosan távozott, a csúfos vereség előtt.

Aztán Szél Bernadett elmerengett azon, hogy miként is működik a Fidesz propagandája, pedig ő sosem találkozott Soros Györggyel és Simicska Lajossal sem, akitől nem kapott semmilyen pénzt az LMP, a szegény zöldecskék amúgy is hitelből fedezik a kampányt.

Szél – Nemamerikaiügynök – Bernadett szerint viszont az országban igen feszült a helyzet, ezért az ellenzéki pártok jól fognak szerepelni a választáson, mert a „szavazófülke még a mienk”.

Ehhez pedig csak egyetlen megjegyzést tennék a kedves ellenzéki gittegyletes bagázsnak: a magyar embereket nem lehet hülyének nézni, csalással pedig nem fogtok választást nyerni Magyarországon.

A ti demokráciátokból pedig köszönjük, MI nem kérünk.
(Jurák Kata, magyaridok.hu)

BRÉKING – Elhunyt a franciaországi terrortámadás hőse – Helyet cserélt a tússzal

Jobbikos Janiczak Dávid: „A szárazon s*ggbe k*rlak” a „magyar nyelv sajátosságai” (hangfelvétel)