in ,

Jurák Katát provokálja Dévényi István újságíró

Dévényi még az évszámokkal sincs tisztában…

A ’88-AS ERDÉLY-TÜNTETÉSHEZ MÉRTÉK A 19-I TÜNTIT

 

A Hírt TV és a Heti Válasz által kétszeresen is független ellenzéki újságíró és tévés műsorvezető sztár, Dévényi István, úgy tűnik, mégsem kap elég felületet, sem a nyomtatott Heti Válaszban, sem a valasz.hu-n, de még csak a Szabad(madár?)fogás elnevezésű hiperintellektuális műsorában. Mi más lehetne az oka annak, hogy éppen belém, a Magyar Idők újságírójába szálljon bele, ráadásul privát Facebook-profilján?

Már első mondata igen érdekes: „Mekkora mázli már, hogy az én szüleim nem Jurák Katák…”, bár gendersemlegesen tekintve rá, bizonyára haladó szellemű gondolat a Katalin férj, Katalin feleség.

A folytatásban azonban kiegyenlíti a 19-i teljes kudarccal végződött ellenzéki, bocs, diáknak és függetlennek, meg parlamentnek nevezett tüntit a ’88-as Erdély-tüntetéssel. (Ha valaki nem emlékezne rá, több százezres pártsemleges tüntetés volt az erdélyi falurombolás ellen.)

Jön is azonnal a „fészes lájk” Szotyori-Lázártól. Csak úgy, véletlenül, mint aki arra tévedt…

Az, hogy a Heti Válasz újságírójának csak annyi jött le a minap megjelent írásomból, mennyire jó, hogy nem én vagyok az anyukája, már elismerés. Számomra is öröm, hogy nem Dévényi István a fiam, mert bizony nagyot csalódnék magamban, ha a gyerekemből olyan ember válna, aki gyakrabban váltogatja politikai identitását, mint más az alsóját.

Az elvitathatatlan, hogy a kormány mennyi mindent megtett az elmúlt években az országért, amitől a liberális gittegylet visítófrászt kap, ha az orruk alá tolják. A visítófrász és az eredmények is önmagukért beszélnek. Természetesen kénytelenek fogást keresni, mert ez amolyan ellenzéki kötelező penzum, egyfajta „libsihobbi”.

Véleményem ettől nem változik, csak megerősödik, szerintem a gyereknek nem az utcán a helye! Ha pedig demokratikus jogaival élve tüntetni akar, tegye, de csak okkal.

Mivel jelenleg diktatúráról, elnyomásról szó sincs, választási kampányról viszont igen, határozott véleményem az, hogy az úri gyerekek legújabb, irányított programeleme a tüntikézés.

Hogy mennyire az, jelzi teljes politikai tájékozatlanságuk, ami miatt igen sérülékenyek és megvezethetők, jelen esetben megtévesztettek. Mi mással magyarázható, mint elsőbálozós szereptévesztéssel, hogy közlik, ők bizony vitára hívják Orbán Viktort, mert az általuk diktált feltételeket – meglepő módon – nem teljesítették. Teszik ezt óriási egóval úgy, hogy a többi diákszervezettel még nem egyeztettek.

Van valaki ebben az országban, aki ezt, így komolyan veszi? Mert az egészen biztos, hogy a diákokat bujtogató aktivisták is szanaszét röhögik magukat, miután a kormányfőt fenyegető mondatok teljes súlyukkal szétspriccelnek az éterben és az online közösségi tereken.

Miért is kellene pattannia egy demokratikusan megválasztott kormánynak, ha néhány túlfűtött kamasz füttyent?

Kik ők, hogy ultimátumot adjanak a kormánynak, a kormányfőnek?

Nagy szerencse, hogy a teljes ellenzéki virágkarnevállal együtt is alig vannak, különben tényleg elkeserednék, hogy merre tart az ország, ha ezek a fiataljaink.

A kedves újságíró kollégának köszönhetően viszont azt is megtudhattam, hogy az én hatékony közreműködésemnek köszönhetően rúgja el magától a Fidesz a fiatalokat, és egyébként is a Fidesz szavazóbázisában a legalacsonyabb a 18-29 év közöttiek aránya.

Itt, most, álljunk meg egy másodpercre.

Képzeljük el azokat a fiatalokat, akiket az én közreműködésemmel a Fidesz elrúg magától, mondjuk a csok-kal, az olcsóbb jogsival, az adókedvezményekkel, a Cafetéria diákhitellel, az ingyenes tankönyvekkel, nyelvvizsgával, internet áfájának csökkentésével és sorolhatnám.

Miután jól megsirattuk sanyarú sorsú mártír fiataljainkat, felhívom a figyelmet arra a nem elhanyagolható tényre is, hogy a Fidesznek legalább van szavazóbázisa. Igen, azok és azok szülei, akik értékelik a csok-ot, az olcsó jogsit, az adókedvezményeket, a diákhitelt, az ingyen tankönyvet, az internet áfájának csökkentését.

Ráadásul a Fidesznek van jövőképe, nem egyetlen programpontja, hogy az ellenzéket kisöpörje a parlamentből. Pedig…
(Jurák Kata, magyaridok.hu)

Méghogy nem akarnak kerítést bontani – Akkor mi van a kezedben, Pityu?

BRÉKING – Karácsony Gergelyék legújabb szövetségese azonnal le akarja bontani a déli határkerítést