in ,

Jobbikos polgármesteri “csúcsteljesítmény”: egy ózdi nyilvános WC átadása. Gratulálunk! Szép munka volt!

Szép teljesítmény volt Janiczak Dávid

 

Janiczak Dávid, Ózd Jobbikos polgármestere nagy terveket, beruházásokat ígért az ózdiaknak, azonban ezek közül egyik sem valósult meg. Eddigi három éves ténykedése alatt mindössze egy nyomorúságos nyilvános WC-t sikerült átadnia, amiről megtudtuk, valójában nagyon fontos része az infrastruktúrának, hiszen ezzel legalább meg lett oldva az a kardinális probléma, hogyha az embert hívja a szükség, ne a természet lágy ölén kelljen elvégeznie azt – derítette ki az Echo TV Informátor című műsora.

A helyi termelőknek külföldi mintára épülő hipermarketeket, munkahelyteremtést, nagy beruházásokat, illetve szélerőművet ígért Janiczak Dávid, ózdi polgármester. Kedves olvasóink megtippelhetik, mennyi teljesült ezekből… pontosan nulla. A városvezető elégtelen munkája miatt az ózdiak tüntetést is szerveztek, úgy vélik a város egyáltalán nem fejlődik, Janiczakot azért választották meg három éve, mert könnyen tudott kapcsolatot teremteni, fiatal volt és bíztak abban, hogy beváltja ígéreteit.

Ózd polgármestere aki egyébként a Jobbik alelnöke korábban komoly botrányba is keveredett, amikor hangfelvételek kerültek ki róla a nyilvánosságra. Ezeken a felvételeken többek között korrupciógyanús beszélgetések hangoztak el, illetve megtudhattuk azt is, hogy Janiczak rendre trágár módon beszél a kollégáival. Mutatjuk is, hogyan:

Janiczak: ezt nem szabad tudni, Alexának se, meg Petinek se.

Alkalmazott: senkinek nem mondok semmit…

J: mert ott du*om meg a pi***t!

A: hagyjál már…

J: szárazon k….k s….e!”

Janiczakot szavaival szembesítette az Informátor, az ózdi polgármester erre úgy reagált, hogy ez a stílusú beszéd igenis része a magyar nyelvnek. Az Informátorból legfrissebb adásából megtudhatják azt is, hogyan lett a zsidózó, cigányozó radikális Vona Gáborból belvárosi liberális, mindenkit elfogadó Jobbik elnök.

Vezető kép: huppa.hu

(pestisracok.hu)

Na még csak ez hiányzik!! – A MigSzol önkormányzati lakásokba költöztetné Szegeden a migránsokat?

A libsik kínjukban tombolnak – Szeptemberben meglódult a családok fogyasztása