in ,

Jó reggelt! Flamand EP-képviselő: az EU egyre inkább hasonlít a Szovjetunióra

Tom Vandendriessche szerint nem véletlen, hogy az Európai Unió a gazdák ellehetetlenítésén dolgozik.

A nitrogénszennyezés miatti aggodalmak miatt az unió az eu-s és a nemzeti hatóságokkal karöltve arra kényszeríti a gazdákat, hogy csökkentsék a nitrogéntartalmú anyagok, például a műtrágya használatát. Tom Vandendriessche, a flamand Vlaams Belang párt európai parlamenti képviselője szerint ezek a korlátozások valójában politikailag motiváltak és veszélyeztetik a flamand és a holland gazdák túlélését is.

„Az Európai Unió gazdák elleni folytatott háborúja az EU-t EUSSR-é változtatja”

– nyilatkozta a politikus a Breitbartnak.

Vandendriessche megjegyezte, hogy a kommunista diktatúrák hosszú múltra tekintenek vissza a mezőgazdasági ágazat elleni támadások tekintetében. „Nem véletlen, hogy Sztálin, Mao és Pol Pot is háborút indított a gazdák, azok függetlensége és önrendelkezése ellen” – mondta.

„A totalitárius rezsimek le akarják igázni a polgárokat. Ezért veszik el a szabadságukat, (…) és veszik el az élelmüket”

– magyarázta. A képviselő szerint: „Az Európai Unió szélsőséges klímapolitikát folytat, amely rosszat tesz az átlagembereknek. A húst rovarokkal akarják helyettesíteni”.

Vandendriessche nem az első, aki bírálja az EU gazdák elleni támadásait. Korábban már számos más politikus és szakértő is megkongatta a vészharangot. Habár az utóbbi időben a tiltakozások Flandriára is átterjedtek, de a legnagyobb ellenállás Hollandiában tapasztalható, ahol a kormány tervei szerint 3000 gazdaságot zárnak be, hogy megfeleljenek a brüsszeli klímavédelmi szabályoknak.

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Bohár Dani a Fradi-vonatról: mi volt a fradisták bűne? Az, hogy magyarok

Íme Budapest egyik legócskább polgármestere – Baranyit földbe döngölték az őt támogató frakciók, majd “megfenyegette” őket, hogy a próbafülkéből küld nekik képeket