in ,

Jó hír! Soproni Tamás: vereséget szenvedtünk – A Momentumnak vége

Vereséget szenvedtünk. Jelentette ki Soproni Tamás az Indexnek adott interjújában.

 

Vereséget szenvedtünk. Jelentette ki Soproni Tamás az Indexnek adott interjújában. A politikus még mindig abban reménykedik, hogy a Momentum talpra tud állni, a megoldást pedig továbbra sem a jó ötletekben, hanem a közösségben látja.
Az Indexnek adott interjúban Soproni Tamás többek között kijelentette:

 • „Nem aggódom a Momentumért, van egy erős közösségünk, és ebben mások vagyunk, mint a legtöbb párt.”

 • „Ahogy én látom, a 2022-ben összefogott ellenzéki pártok közül már csak ketten maradtunk életben: a DK és mi.”

 • „Lehet, hogy most egy kicsit leülünk a ring sarkába, miközben az edző pörgeti a fejünk felett a törülközőt, de szerencsére innen még fel lehet állni.”

 • „Nem szeretném a Fideszt egy progresszívebb Fideszre lecserélni, de egyelőre nehéz megválaszolni, hogy mit is gondol és milyen is a Tisza Párt.”

 • „Őszintén azt gondolom, hogy a Momentum négy százalék körüli eredménye még a létezésnek bőven az a szintje, amikor dolgozni és küzdeni kell, nem pedig bedobni a törülközőt.”

 • „Én egy olyan polgármester vagyok, aki járja az utcákat, és beszélget az emberekkel. Megpróbálok mindenkinek segíteni, akivel csak találkozom.”

 • „A telefonomban a macskáimról és közterületi problémákról találhatóak fotók: ferde a tábla, kidőlt valami, ott egy szemétkupac.”

 • „Szomorú a budapestiek számára a Fővárosi Közgyűlés átalakulása.”

 • „Mindenkit támogatni tudok, aki nem fél továbbvinni az eddigi liberális utat.”

   

 

(pestisracok.hu)

 

 

 


 

 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

Ebből a MOL-ból már kezd elegünk lenni! Nincs megállás, szombaton tovább drágulnak az üzemanyagok – Az elmúlt kilenc napban öt alkalommal változott az üzemanyagok ára

Bognár Zsolt Magyar Péterről: Magyar Péter valójában egy 400 év után reinkarnálódott magyarországi Münchhausen báró, akinek mesés kalandjai a szemünk előtt játszódnak