in ,

Ebből a MOL-ból már kezd elegünk lenni! Nincs megállás, szombaton tovább drágulnak az üzemanyagok – Az elmúlt kilenc napban öt alkalommal változott az üzemanyagok ára

Nincs megállás, ami az üzemanyagárak emelkedését illeti.

Nincs megállás, ami az üzemanyagárak emelkedését illeti. A héten szombaton is emelkedik a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára, ami várhatóan a kutak áraiban is megjelenik majd. A benzinért bruttó 4 forinttal fizethetünk majd magasabb árat a hétvégétől, míg a gázolaj ára bruttó 5 forinttal emelkedik – számolt be a holtankoljak.hu.

Így az átlagárakkal számolva, szombattól 606 forintot kell fizessünk egy liter 95-ös benzinért, és 627 forintot egy liter gázolajért.

Az elmúlt kilenc napban öt alkalommal változott az üzemanyagok ára, összesítve a benzinért bruttó 15 forinttal kell többet fizetni június 14 óta, míg a gázolaj ára 31 forintot emelkedett ilyen rövid idő alatt.

 

Most már kezd elegünk lenni ebből, tisztelt Hernádi úr!

 

mindenszo.hu

 

 


 

 

 

 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

Sebestyén Balázs megidézte a posztkommunista korszellemet: ha nyerünk, akkor „Hajrá, magyarok!”, ha viszont veszítünk, akkor O1G!

Jó hír! Soproni Tamás: vereséget szenvedtünk – A Momentumnak vége