in

Itt a felmérés eredménye: ebben a dologban még a baloldali szavazók is egyetértenek a kormánnyal

„Miközben a baloldali pártok az Európai Unió háborúpárti álláspontját támogatják, nem tudták meggyőzni ennek helyességéről saját szavazóikat” – szögezi le a Nézőpont Intézet.

 

A Nézőpont Intézet reprezentatív felmérése alapján a magyarok háromnegyede (77 százalék) egyetért Ferenc pápa javaslatával, miszerint Ukrajnának a háború folytatása helyett tárgyalnia kellene Oroszországgal a háború végéről. Hozzáteszik: 

 

 

null

 

 

A Nézőpont Intézet reprezentatív felmérése alapján a magyarok háromnegyede (77 százalék) egyetért Ferenc pápa javaslatával, miszerint Ukrajnának a háború folytatása helyett tárgyalnia kellene Oroszországgal a háború végéről. Hozzáteszik:

bár a baloldali pártok egyáltalán nem beszélnek a béketárgyalások szükségességéről, a felmérés egyértelműen megmutatja: a baloldali szavazók többsége is fegyverszünetet akar.

Hangsúlyozzák: a Gyurcsány-koalíció (71 százalék) és Magyar Péter pártja (65 százalék) támogatóinak többsége szerint is a „fehér zászló bátorságára” lenne szükség, míg a Kétfarkú Kutya Párt körében vannak legkisebb arányban a fegyvernyugvás támogatói (45 százalék).

 

(Mandi) 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Bognár Zsolt szerint Donáth Anna egyértelműen hazaáruló – Íme a részletek

Kötter Tamás: Karácsony Gergely a gazdájával járja az országot + Mindenszo.hu kommentár