in ,

Iszinbajeva Orbánról: “Örülök, hogy találkoztunk, Ön egy csodálatos és igen érdekes ember. Magyarország szerencsés, hogy ilyen miniszterelnöke van.”

Facebook-oldalán mondott köszönetet a szívélyes fogadtatásért Orbán Viktor miniszterelnöknek Jelena Iszinbajeva

„Magyarország szerencsés, hogy ilyen miniszterelnöke van”

Facebook-oldalán mondott köszönetet a szívélyes fogadtatásért Orbán Viktor miniszterelnöknek Jelena Iszinbajeva. A kétszeres olimpiai bajnok korábbi rúdugró a Budapesten zajló, utcai sportok olimpiájaként is emlegetett World Urban Games sztárvendégeként érkezett a magyar fővárosba.

A magyar kormányfő még pénteken délután a Karmelita kolostorban fogadta Iszinbajevát, aki közösségi oldalán is megemlékezett a találkozóról.

„Nagyon köszönöm a szívélyes fogadtatást, a nyílt beszélgetést és a hasznos tanácsokat. Örülök, hogy találkoztunk, Ön egy csodálatos és igen érdekes ember. Magyarország szerencsés, hogy ilyen miniszterelnöke van. Kívánom, hogy Önnek és csapatának sikerüljön elérni minden célját, különösen a sport területén” – írta a korábbi kiváló atléta, aki jelenleg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Sportolói Bizottságának tagjaként is tevékenykedik.

Képtalálat a következőre: „isinbayeva”

(magyarhirlap.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szijjártó: megvédjük határainkat!

Salvini: A Conte-kormány elárulta Olaszországot, hogy kormányon maradhasson