in ,

Ismét orbitális nagy hazugságot tett közzé az index: szerintük a magyarok 35 százaléka veszítette el a munkáját a járvány miatt.

Az index.hu agymosása

Így működik a balliberális agymosás: A DK az index hazug cikkére alapozva tényként állítja a hülyeségeket. Folytatódik a kamuvideó és az álhírek gyártása.

 

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Tegnap írtunk egy cikket az index balliberális propagandisztikus álhírgyár eddigi talán legnagyobb hazugságáról. A cikket itt olvashatjátok: https://www.facebook.com/szamokadatok/photos/109141310563011/184277543049387/

Ismét orbitális nagy hazugságot tett közzé az index: szerintük a magyarok 35 százaléka veszítette el a munkáját a járvány miatt. Ha valakinek van egy csepp józan esze, az belátja, hogy még a sötét gyurcsányi időszak végén is 11,3% volt mélyponton a munkanélküliség Magyarországon.

A 35% azt jelentené, hogy az ország működésképtelen, mert alapvető funkciókat nem tudnánk ellátni.

A DK most folytatja a járvány ideje alatt csúcsra járatott álhírgyártást, és ugyanezt a hírt tényként közölték Facebook oldalukon.

A „Számok” csapata indított egy gyors közvélemény-kutatást, hogy ezúttal a hivatalos adatok mellett az olvasóink is cáfolhassák Magyarország legnagyobb balliberális álhírgyártó propaganda-lapját.

4 óra alatt több mint ezren válaszoltak a kérdésünkre, a válaszadók 94 százaléka (939 fő) a „Nem csökkent a bérem és nem veszítettem el az állásomat” lehetőséget választotta, 4 százalék (42 fő) jelezte, hogy „Csökkent a bérem de nem veszítettem el az állásomat” és az olvasóink 2 százaléka (22 fő) nyilatkozott úgy, hogy „Elveszítettem az állásomat”

Az olvasóink lényegében megerősítették a hivatalos adatokat, miszerint a járvány mélypontján, áprilisban 130 ezerre nőtt koronavírus miatt munkahelyét elveszítő emberek száma. A járvány kitörése előtt 4 500 000 embernek volt munkája, ennek a 130 ezer 2,88 százaléka. A mi mérésünk természetesen nem tekinthető hitelesnek, hiszen önkéntes alapon bárki bármit bejelölhetett, viszont mindenképp hangsúlyos, hogy az arányok stimmelnek.

‼️ És íme a friss hivatalos adatok:

Eredményes volt a Gazdaságvédelmi Akcióterv első két fázisa, sikerült a koronavírus-járvány által veszélybe sodort munkahelyeket megmenteni és a megszűnők helyére újakat teremteni, de még nem dőlhetünk hátra – mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára az akcióterv végrehajtásának előrehaladását ismertetve.
Részben a Gazdaságvédelmi Akcióterv intézkedéseinek köszönhetően a foglalkoztatási adatok az elmúlt héten továbbra is kedvezően alakultak. Negyedik hete folyamatosan csökken a regisztrált álláskeresők száma és bővül a foglalkoztatás. Míg a Központi Statisztikai Hivatal statisztikái szerint a foglalkoztatottak száma a válság mélypontján, áprilisban 130 ezer fővel maradt alatta a februári értéknek, a június végi adatok alapján már csak 30 ezerrel. Sőt a júniusi foglalkoztatási szint 12 ezerrel meg is haladja a januári szintet. Foglalkoztatási helyzetünk akkor érthető meg igazán, ha távlatosan gondolkodunk: 2020 júniusában 4 millió 470 ezren dolgoztak, 742 ezerrel többen, mint 10 éve, 2010-ben.

 

(Számok – a baloldali álhírek ellenszere)

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Balatoni vállalkozások, figyelem! Ne szolgáljátok ki a titeket lejárató Párbeszéd párt tagjait!

Ez sem stadion! Bölcsődét adtak át a szabolcsi Balkányban!