in , ,

Interjúk agyhalottakkal – “A magyar kormány hazug és korrupt” – Migrációról és Orbánról kérdeztük az európai balliberális politikusokat (Videóval!)

Döbbenetes a sötétség Brüsszelben

“A magyar kormány hazug és korrupt” – Migrációról és Orbánról kérdeztük az európai balliberális politikusokat (Videóval!)

 

Orbán Viktor kormánya hazug és korrupt és gyűlöletet szít – nyilatkozta a PestiSrácok.hu kérdésére Ana Gomes, a szocialista frakció EU-s parlamenti képviselője. Ana Gomes portálunknak egyéb durva és túlzó kijelentéseket is tett, mint ahogy Sophia in’t Veld holland liberális politikus is, aki úgy véli, ő jobban ismeri a magyarokat, mint mi magunk magunkat. Szerinte ugyanis a magyar emberek bevándorláspártiak, így Orbán nem a magyarok érdekeit képviseli.

A PestiSrácoknak Gianni Pittella is megszólalt, ő sem finomkodott és ekézte a magyar kormányt.

Éppen azokban a napokban került sor az idei utolsó európai parlamenti ülésre Strasbourgban, amikor Magyarországon az országgyűlés elfogadta azt a határozatot, miszerint hazánk elutasítja a Soros-tervet, azaz a felső korlát nélküli kötelező betelepítési kvótát és arról nem is tárgyalunk az Európai Parlamenttel és annak politikusaival.

A strasbourgi plenáris ülésen a libiai helyzetről is vitáztak a politikusok. Élesen kirajzolódik az a balliberális álláspont, amely a Soros György által javasolt, támogatott módon bevándorlók millióival árasztaná el Európát.

A vitákban, és külön tartott sajtótájékoztatókon a LIBE bizottság tagjai arról beszéltek, hogy Európának kötelessége minden menekültet befogadni, és igazából még nem is jöttek elegen, mert ennél sokkal többen is elférnének, rádadásul a migráció szerintük jó dolog, hiszen számtalan olyan szakma képviselő is érkeznek, akikből munkaerő hiány van Európában. Egyre erősebb az a hang, amit például az olasz Gianni Pitella is képvisel, e szerint nem is kellene megkülönböztetni legális és illegális bevándorlót, hanem azok bevándorlását is meg kell engedni és le kell egyszerűsíteni, akik gazdasági szempontokból, a jólét reményében indulnak útra.

Magyarország és magyar álláspont az ami útját állja a tervnek, ezért a bevándorlást támogató liberális politikusok dühe, Magyarország iránti indulata és a magyar kormány elleni gyűlölete világos. Az általunk Strasbourgban megkérdezett politikusok nem is rejtették véka alá a véleményüket, nem ritkán durva, rágalmazó kifejezéseket használva a magyar kormányra és a magyar kormányfőre.
(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Politikai elemző a magyar ellenzékről – Képtelen az ellenzék mozgósítani a választóit

Márpedig a határon túli magyarok szavazni akarnak – 2. rész