in ,

Íme Szebeni István (Tv2) letiltott írása

Szebeni véleménye

Lassan visszajön a rizsporos paróka meg a szépségpötty- a férfiaknak. Szélmalomharcnak tűnik, amit vívunk. Az UEFA döntése, hogy zárt kapuk mögött kell játszanunk 3 meccset, nézők nélkül, mert néhány hülye huhogott, elfogadhatatlan. Nem őket zárták ki igazából, hanem apákat, anyákat, gyerekeket.

Az, ami Európában folyik, egyszerűen ijesztő. Gyökértelen, anyanyelv nélküli, korrupt, zsarnok, rabszolgatartó, a világot tűzbe borító, milliókat kiirtó országok most szentet játszva ítélkeznek felettünk. Felettünk, akik 1100 éve vívjuk csatáinkat az örökös elnyomók ellen. Az elnyomás a futballba is begyűrűzött, mint ahogyan mindenhová. Hazaárulók pedig mindig is voltak és lesznek, ezen nincs mit csodálkozni, akik az európai államférfiak szoknyája mögé bújva suttognak. Sebaj!

Én úgy érzem, egyre erősebb újra a magyar, és ez a sok színházi, kockaszemüveges nyugati bohóc már sehol nem lesz, amikor Magyarország még mindig állni, és ragyogni fog.
Ezek csak irigyek. Mindenre, mindenünkre, ami nekik nincs, és sosem volt, vagy sosem lesz.

HAZÁJUK.

Tanuljátok meg, hogy Mi soha, de soha nem térdelünk le senki előtt, inkább állva meghalunk. Büszke vagyok, hogy magyarnak születhettem, és a világ legcsodálatosabb nyelvét beszélhetem.

Szeretlek, Isten áldjon meg Magyarország!

 

– írta Szebeni nemrég, amit aztán letiltottak az internetről.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Leonardo Bonucci az angoloknak: egyetek több tésztát! Videó

Szerintük a 200 ezres minimálbér propaganda – A kommunisták rongálják a Nemzeti Konzultáció plakátjait, mi pedig szépen kitöltjük a Konzultációt