in ,

Íme Gyurcsány csürhéje: primitív, fenyegető leveleket kapott szerkesztőségünk – Mutatjuk

Ennyit tudnak

Ismét bemutatkozott a baloldal szavazótábora, oszt’ csodálkoznak ha újra és újra kétharmadot kapnak a pofájukba.

 

Valaki nagyon bal lábbal ébredt hétfőn, mert az alábbi trágár üzenetet kaptunk:

Majd így folytatta:

 

Na, látják? Ezt sikerült a baloldalnak 30 év alatt kinevelnie: ezt a szánalmas csürhét, ennyit tud a baloldal, nem sok, viszont kevés.

 

Gratulálunk Gyurcsány Ferenc, gratulálunk SZDSZ, gratulálunk MSZP, gratulálunk Jobbik és a többi balos hergelő. Szép volt, Szabó Timi, ügyes voltál Tordai Bence, ez a ti művetek! Ezek vagytok ti!

 

Mi már nagyon régen megígértük: aki gyalázkodó üzeneteket küld szerkesztőségünkbe, azonnal a nagy nyilvánosság elé tárjuk, névvel, mindennel. 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Fricz Tamás: az EU ebben a formájában csődbe jutott és szétrohadt, csak addig maradjunk benne, ameddig érdemes – Videó

Babiš kabinetfőnöke: a magyar baloldalt csak azért hozták létre, hogy leváltsa Orbán Viktort