in ,

Íme a Világ leginkább össze-vissza beszélő embere – Karácsony Gergely – Videó

A PestiSrácok.hu stábja hétfőn órákon át várakozott Karácsony Gergely polgármesterre…

Karácsony Gergely, a minden gyanú alatt álló szélkakas (PS-videómontázs!)

A PestiSrácok.hu stábja hétfőn órákon át várakozott Karácsony Gergely polgármesterre a zuglói önkormányzat épülete előtt, de a balliberálisok mindenre alkalmas aduásza inkább bezárkózott irodájába, a 2014-es kampányban megígért “nyitott hivatal” helyett pedig biztonsági őrök tartóztatták fel munkatársainkat.

Ha már nem tehettünk fel kérdéseket a főpolgármester-aspiráns eddigi szélkakas politikájáról és arról, hogy mi a véleménye a Jobbik zsidóveréssel kérkedő politikusa, Szávay István helyébe lépő Bencsik János volt Alfahír-szerző Szávaynál és Gyöngyösi Mártonénál is durvább antiszemitizmusáról, illetve a Jakab Péter országgyűlési képviselőnek oly kedves zsidóviccekről,  s mindez belefér-e az általa preferált szövetségi politikába, előszedtük Karácsony korábbi gondolat-gabalyodásait. Az elmúlt évek önellentmondásait és magyarázkodásait egybesűrítő videónk talán segít eldönteni, alkalmas-e Karácsony Gergely a magyar nemzet kétmilliós fővárosának vezetésére?

(Természetesen ha Karácsony Gergely meggondolja magát és a megígért módon valóban válaszol az interjúmegkeresésünkre, állunk elébe!)

A videót készítette: Szabó Gergő és Ragács András

(Szabó Gergő, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Óriási magyar sportlövő siker! – Péni István megnyerte a világkupát és olimpiai kvótát szerzett!

Ezt látni kell! – Kocsis Máté totál széttrollkodta a Bayer Show-t – videó