in ,

Így akarunk választást nyerni??? – Az origo.hu főoldala továbbra is akadozik, a magyarnemzet.hu főoldala mobilon rossz!

Továbbra sem történik semmi

Egészen felháborító a nemzeti oldal holnapjainak informatikai állapota! Mondhatni tragikus! Erről itt írtunk, de azóta sem történik semmi:

Tragikus a nemzeti oldal sajtójának informatikai állapota: az origo.hu főoldala rossz, a magyarnemzet.hu pedig mobilon nem használható, a mandiner.hu pedig folyton túlterhelt – És senki sem csinál semmit

 

 

 

Önök szerint történt valami azóta? NEM! Annyi történt, hogy lementünk nemrég a Balatonra, és meglátogattuk egy kedves idős ismerősünket. Nem nagyon ért az internethez, ezért az okostelefonján beállítottunk neki ikonokat, hogy tudjon olvasni cikkeket a nemzeti oldaltól. És panaszkodott nekünk, hogy HETEK óta nem tudja olvasni a magyarnemzet.hu cikkeit! Na és miért? Ugyanazért, amiért mi is írtunk!

TEHÁT A HIBA: Androidos telefonon, Chrome (a legnépszerűbb) böngészővel a magyarnemzet.hu NEM olvasható, egy fehér képernyő jelenik meg!

 

És akkor még az origo.hu főoldaláról nem is beszéltünk. A főoldal folyamatosan akadozik, a linkek nem működnek, újra be kell tölteni az oldalt. És ez a jelenség laptopon és telefonon is megvan! Az origo.hu munkatársaival a magyarnemzet.hu-val is levelezünk, de mindenki csak annyit állít, hogy továbbította a levelünket, de most már gyakorlatilag hónapok óta nem történik semmi.

Ezért fordulunk másodszor is a nyilvánossághoz!

 

Így akarunk választásokat nyerni???

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Csollány Szilveszter Gődény oltásellenes posztjait osztotta meg – És most koronavírussal kórházban van, lélegeztetőgépen

Deák Dániel: újabb fejezet az „elszigetelődött” Orbán Viktor történetében