in ,

Tragikus a nemzeti oldal sajtójának informatikai állapota: az origo.hu főoldala rossz, a magyarnemzet.hu pedig mobilon nem használható, a mandiner.hu pedig folyton túlterhelt – És senki sem csinál semmit

Mintha ez csak minket zavarna

Eddig vártunk. Most már elegünk van.

Van szerkesztőség, akikkel már egy hónapja levelezünk, és semmi javulás. Van akivel egy hete, de ott sem csinálnak semmit. Most már a nyilvánossághoz kell fordulnunk.

Hogy miről van szó? Rögtön elmagyarázzuk.

 

A Magyarnemzet.hu használhatatlan régi és új Chrome böngészővel, mobiltelefonon, Androidon

Próbáltuk régi és új telefonnal. Régi és friss Chrome böngészővel is. Sehogy sem működik. Több ismerősömnek sem, más olvasóknak sem. A lényeg, hogy a magyarnemzet.hu oldala teljesen fehér! Az oldalt mi itt a szerkesztőségben több mint egy hónapja nem tudjuk elérni. Levelezünk az ő szerkesztőségükkel, jeleztük a hibákat, küldtünk képernyőmentést, de szemmel láthatólag nem foglalkoznak az üggyel, a polgári oldal zászlóshajójának, a Magyar Nemzetnek az online verziója lényegében az olvasók többségének nem érhető el! Botrány.

 

 

Origo.hu főoldala hetek óta rossz, hosszú percekig lefagy az oldal, vagy a linkeket (cikkeket) nem lehet megnyitni, illetve lefele görgetve fehér képernyő vár minket

Az origo.hu szerkesztőségével is elkezdtünk levelezni, ott még csak nagyjából 1 hét telt el, de nem tudtak a jobboldal legolvasottabb portáljának súlyos informatikai hibájával foglalkozni. Ez abból látszik, hogy a probléma még mindig nem oldódott meg. Jeleztük ezt nekik a szerkesztőségi címen, senki sem válaszolt, ezért felvettük a kapcsolatot egy főmunkatárssal, ő legalább válaszolt, de probléma még mindig nem oldódott meg.

 

 

Összefoglalva: érthetetlen, hogy az említett oldalak saját dolgozóit nem zavarja, hogy nem megy az oldaluk? Nem zavarja a főszerkesztőt, vagy a szerkesztőséget? Hozzánk már több megkeresés is érkezett olvasóktól, hogy mi van az origo.hu-val, és mi történik a magyarnemzet.hu-val?

Itt állunk a választások küszöbén, és ilyen súlyos IT problémákat nem oldanak meg az illetékesek. Tényleg csak minket érdekel, egy másik szerkesztőséget, hogy más nemzeti hírportálok nem működnek jól?????

 

Botrány. Most már a nyilvánosság erejét szeretnénk segítségül hívni.

Értük haragszunk.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Nem stadion – Tovább csökken a kisvállalati adó

Ez már a legalja: a saját fingját akarja eladni elő adásban Sebestyén Balázs