in ,

Buránynak beakadt a szopófantom

Újabb szép fejezet az MSZP 2010 utáni történetében.

Ez az egész szopófantomos történet alaposan megfekszi az ember gyomrát, így igyekeztünk elkerülni, ám Burány Sándor MSZP-s képviselő – aki átült a Párbeszéd parlamenti frakciójába – sajnos nem ad erre lehetőséget.

Burány ugyanis csúcsra járatta a baloldali ellenzéki politizálás alaptételét, nevezetesen: ami jó Magyarországon, abból semmi nem a kormány és a magyar emberek érdeme – többnyire csak az EU érdeme –, ami pedig rossz Magyarországon, az a kormány sara, az emberek pedig hülyék.

Burány Sándor ezúttal a szopófantom ügyében vette elő ezt a narratívát, amely szerint e különös kőbányai létforma tulajdonképpen a KORMÁNY POLITIKÁJÁNAK EREDMÉNYE.

A kép csak illusztráció, de Burány Sándor ilyen elszánt tekintettel veti rá magát a szopófantom, khm, ügyére.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik – tartja a mondás. Először úgy gondoltuk, hogy Burány is csak ezért dobta be a témát, nevetségessé tette magát, megtörtént, aztán haladhatunk tovább. Ám vasárnap ezzel a címmel hirdetett meg sajtótájékoztatót:

Mi az a szopófantom?”

Forgó gyomorral és fejvakarva vártuk, hogy mi hangozhat el ezen a sajtótájékoztatón. Már az első mondatban sem kellett csalódnunk.

Néhány nappal ezelőtt, amikor a szopófantom ügyét szóba hoztam a parlamentben, akkor a témát általános értetlenség fogadta, bár én azt hittem, hogy ezzel a jelenséggel, ezzel a hírrel akkor már mindenki találkozott”

– mondta Burány, amivel egyúttal a szopófantom történetét a köztudomású tények rangjára emelte. Érdemes megnézni az egész videót.

Amellett, hogy Burány alaposan lejáratja magát a szopófantom ügyével, két dolgot próbál összemosni: a Hős utcai drogproblémát és egy köztéri közszeméremsértést vagy nemi erőszakot. A kettőnek igazából semmi köze egymáshoz, ezt ő is tudja, a néző is tudja és a riporter is tudja, de Burány mégis megpróbálja.

Ha sikerrel jár, akkor megírjuk majd azt is. Addig is kíváncsian várjuk, hogyan járatja le magát ismét.

(Bácskai Balázs, 888.hu)

Hülye németek – Németország „terrorizmus” gyanújával a saját állampolgárait zárja börtönbe

Botrányos képek kerültek nyilvánosságra a francia elnökről