in ,

Hülye ellenzék – Ovis zsúr a Parlamentben

Lehetne nagy szavakat találni arra, hogy miért tart ott a parlamenti ellenzék ma Magyarországon, ahol.

OVIS ZSÚR A PARLAMENTBEN

Lehetne nagy szavakat találni arra, hogy miért tart ott a parlamenti ellenzék ma Magyarországon, ahol. Játszadozhatnánk politikai töltetű gondolatokkal, koncepciók, stratégiák hiányával, téves döntések sorozatait hozhatnánk fel, esetleg olyan „szerencsétlen” megnyilatkozásokat, amelyek kárt okoztak nekik, de ne keressünk ilyet.

Az ok sokkal prózaibb. A parlamenti ellenzék egyszerűen ennyire képes, sőt, ez a feladat számukra szemmel láthatóan túl sok is. Hangoztatják bár, hogy leváltják majd a kormányt, pufogtatnak „ha majd 2018-ban kormányra kerülünk”-et, miközben önmagukat sem képesek komolyan venni.

Utóbbi állítást a tegnapi, az ellenzék(!) által összerántott rendkívüli parlamenti ülés is nyilvánvalóvá tette. Hogy mi jellemezte január 30-án az Országgyűlés „munkáját”?

Bangóné, ha éppen nem bekiabálással foglalta le magát, leginkább plüss állatkákkal játszadozott, amihez ovistársa, Heringes Anita is csatlakozott. Frakcióktól függetlenül, szinte mindenki inkább hosszabb, mint rövidebb ideig telefonján játszott, telefonálásban pedig Szél Bernadett aratta le a babérokat, bár időnként eltakarta kezével a száját, ami testbeszédhez értők számára azt jelenthetné, nem mond igazat…

A Jobbik frakciója tartotta a legnépesebb babazsúrt. Ez dr. Gyüre Csabának annyira tetszett, hogy többször is szelfizett. Képviselőtársának Pintér Tamásnak – ő nyilván gyakorlottabb – egy alkalom is elég volt a mindent igényt kielégítő szelfi elkészítéséhez. Rövid időn belül az országgyűlési mulatozás a tetőfokára hágott. Olyannyira sikeres volt a buli, hogy Mirkóczki Ádám, a Jobbik sajtószóvivője – egyben az Országgyűlés jegyzője -, Kunhalmi Ágnest megszégyenítő módon, majd fél percig röhögőgörcsben szenvedett.

A jókedv sem tarthatott örökké, jött a kijózanodás, mindenki visszatért munkájához. Munkájához? Na, nem a parlament tevékenységét követte, minek is tenné, ha az azért járó fizetést mindenképpen megkapja…

Hogy mi lehet a „tisztelt” képviselő „urak” és „hölgyek” munkája, azzal kapcsolatban csak találgatni tudunk. Legesélyesebb talán, hogy az ellenzék nagy része másodállásban valamilyen multi, vagy nagyobb hazai cég telefonos ügyfélszolgálatát látja el, hisz szinte mindenki eggyé vált saját mobiljával.

Ezek után talán nem ördögtől való kijelenteni, nagyon itt az ideje, hogy ez bagázs szétszéledjen, mert Magyarország jobb ellenzéket érdemel. Ha meg maradna a hasonló, talán egy óvónéni is elkelne közéjük!
(Nagy Árpád, magyaridok.hu)

HOPPÁ – Strache magyarul mondott köszönetet Orbán Viktornak

BRÉKING! – Az LMP a CSOK-ot is megszüntetné!!