in

Hoppá! Tom Hanks és felesége fertőzött, elkülönítették őket

A hollywoodi sztár, Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírustesztje pozitív lett, mindketten karanténba kerültek.

Mint a The Guardianen olvasható, az Oscar-díjas Tom Hanks közölte, „Rita és én itt vagyunk, Ausztráliában. Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha meghűltünk volna, és fájtak a porcikáink is. Ritát időről időre rázta a hideg. Volt enyhe láz is. És ahogyan ez a mai világban szükséges,

elvégeztettük a koronavírus-tesztet, és mindkettőnket pozitívnak találtak.

A házaspárra további vizsgálatok várnak, elkülönítik és megfigyelik őket mindaddig, amíg a helyi egészségügyi hatóságok ezt szükségesnek tartják. „Nem egynapos program lesz” – tudatta.

Hanks és Wilson Ausztráliában forgat egy egyelőre még cím nélküli filmet Elvis Presley-ről. A filmet Baz Luhrmann rendezi. Tom Hanks Presley menedzserét, Tom Parkert alakítja.

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) adatai szerint Ausztráliában jelenleg 120 embert diagnosztizáltak az új típusú koronavírus-fertőzéssel.

(888.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

A makogó Závecz szerint semmi kapcsolat az illegális bevándorlás és a koronavírus között. G. Fodornak és Gajdicsnak kellett rendet tennie – Videó

Koronavírus – Román és dél-koreai állampolgárokat utasítottak ki – Videó