in ,

Hoppá! – Sebestyén Balázs élő adásban ítélte el az európai templomrombolásokat és a szülő1, szülő2 megszólítást

Amikor a józan ész felül írja a liberális dogmákat…

Azért van az a pont, amikor még egy liberális gondolkodású ember azt mondja, hogy “na ebből elég!”.
Ez történt most is a Rádió 1-en, 2019.02.15-én, a Balázsék rádióműsorban. Téma volt ugyanis a muszlim “kultúra”, valamint a migráció érintőlegesen, és Balázs kendőzetlenül el is mondta a véleményét.
Elmondta, hogy ha ő elmegy egy arab országba, akkor be kell tartani az ottani szabályokat, ha bemennek egy mecsetbe látogatóba, akkor a megfelelő ruhaviseletben tehetik azt meg csakis.
És Balázs egyben számonkérte, hogy akkor vajon a muszlimok miért nem fogadják el Európában ugyanazt visszafelé? Említette a keresztek levételét, a templom rongálásokat, hogy ez bizony nagyon nincs rendjén.

Majd szóba hozta a hülye franciák hülye törvényeit, mi szerint apa és anya megszólítás nincs többé: csak szülő 1 és szülő 2. Balázs megjegyezte, hogy ez egy szűk kisebbség erőszakos  nyomulása, a többség felett akarnak uralkodni, ami szintén nincs rendjén. Nem értette, hogy miért nem hagyják békén a több ezer éve működő családi hagyományokat, családmodellt, hiszen ez bevált.

Látszik már, hogy még a nem teljesen elvakult liberálisok is kikérik maguknak Nyugat-Európa gender ostobaságait, és a bevándorlás ránk erőltetését.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is a hírt!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Félszáz kajak-kenus telephelyet fejlesztenek országszerte

Szoft-liberális hatalomátvétel az Echo Tv-ben és a Magyar Nemzetben???