in ,

HOPPÁ – Plácido Domingo is gratulált Orbán Viktornak

A spanyol operaénekes levélben gratulált a Orbánnak az újraválasztáshoz

A spanyol operaénekes levélben gratulált a Orbánnak az újraválasztáshoz. Plácido Domingo mellett görög, montenegrói és ukrán vezetők is gratuláltak a magyar kormányfőnek.

 

Domingo reményét fejezte ki, hogy az újabb kormányzati ciklus alatt többször lesz lehetősége Magyarországra látogatni és folytatni az együttműködést a tehetséges magyar zenészekkel és művészekkel, akik közül többeket a világ legjobbjai között tart számon.

A magyar nép boldog lehet, hogy olyan vezetője van, mint Ön, aki ennyire nagy támogatója a művészetnek és a kultúrának”

– írta az operaénekes Orbán Viktornak.

Az operaénekes kitért arra, hogy nemrégiben felkérték, kapcsolódjon be a nagyon népszerű és sikeres, Virtuózok című tévéműsorba, amit boldogan elfogadott, mivel a magyar műsornak nagyon hasonló céljai vannak, mint az ő OPERALIA című énekesversenyének, továbbá a Fiatal Művészek programoknak, amelyeket az ő neve fémjelez Los Angelesben, Washingtonban és Valenciában.

Levelét azzal zárta, hogy reményei szerint találkozik Orbán Viktorral nyáron az Oroszországban megrendezésre kerülő labdarúgó-világbajnokságon.


Alexisz Ciprasz görög miniszterelnök levelében sikereket kívánt Orbán Viktornak küldetése teljesítéséhez, s egyúttal kifejezte: várja együttműködésük folytatását most, amikor az „Európai Unió és tágabb környezete is kritikus helyzetben van”.

Dusko Markovic montenegrói miniszterelnök saját és kormánya nevében meggyőző győzelméhez és negyedik mandátumához gratulált a Fidesz-KDNP-nek. Megköszönte, hogy Magyarország támogatja Montenegró európai integrációját, és mindazokat a lépéseket, amelyeket személyesen Orbán Viktor tesz ennek érdekében. Leszögezte, Montenegró ugyanilyen elszántsággal viszi majd véghez a szükséges reformokat.

Petro Porosenko ukrán elnök szintén gratulált a Fidesz-KDNP meggyőző győzelméhez. Sikereket kívánt Orbán Viktornak a felelősségteljes tevékenységében, „a baráti magyar népnek” pedig békét, jólétet és felvirágzást.


Kölcsönösen gratulált egymásnak péntek délután Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Abdel-Fattáh esz-Szíszi, akit két hete választottak meg Egyiptom államfőjének. A magyar kormányfő Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral is telefonbeszélgetést folytatott, aki kifejezte neki gratulációját a magyarországi választáson elért győzelemhez.

(forrás:Nagy Gábor, 888.hu)

ELLENÁLLÁS. Soros ezt is beszopta – Szlovákia továbbra is elutasítja a kötelező migránskvótát

BRÉKING- Így teker be bringával Karácsony Gergely a miniszterelnökségre (videó)