in ,

Hoppá! Orbán Viktor jelenleg a legnépszerűbb külföldi politikus Bulgáriában, amit a felmérések is alátámasztanak

Így járt túl mindenki eszén Brüsszelben Orbán Viktor!

A volt bolgár alkotmánybíró szerint „le a blablával, Trump, az orbanizmus és a szabadság közeledik”.

 

A csütörtöki EU-csúcson Orbán Viktor és az EU-tagállamok vezetői közötti megegyezés továbbra is központi téma a bolgár sajtóban. A fősodratú bolgár média vágyvezérelt értelmezéseivel szemben, a volt bolgár alkotmánybíró, Georgi Markov szerint szó sincs Orbán Viktor nemzetközi elszigetelődéséről. A lassan évtizedes toposz szerinte csupán egy egy hangoskodó balliberális médiakampány, és valójában észszerű kompromisszumok születettek a legutóbbi brüsszeli csúcson – írta meg a Magyar Nemzet.

A Deutsche Welle (DW) német közszolgálati média bolgár nyelvű kiadványa ezzel szemben „Orbán gyalázatos veresége” címmel támadta a magyar miniszterelnököt. Markov szerint

Orbán Viktor jelenleg a legnépszerűbb külföldi politikus Bulgáriában, amit a felmérések is alátámasztanak.

A hazánkban élő Georgi Markov a konzervatív Pik hírportál oldalán válaszolt a DW állításaira. Szerinte a magyar miniszterelnök nem vétózott. A kritikusai állításaival szemben megőrizte az uniós egységet és jó néhány korrekciót sikerrel bevezetett a készülődő döntésekbe. Véleménye szerint Orbán Viktor hamarosan az ukrajnai magyar kisebbség jogait is visszaszerzi majd.

 

 

Kedves Pik olvasók, közelednek a választások, a sorosisták teljesen megőrülnek, a bolgár televíziókban pedig megduplázódik a cenzúra. Már csak négy hónap van hátra az EP és kilenc hónap az amerikai elnökválasztásokig. Ezért ajánlok figyelmükbe néhány fontos hírt, amelyek nem hangzanak el Soros bulgáriai tévécsatornáin

 – írta a volt alkotmánybíró, majd hozzátette, hogy „a Soros-féle Deutsche Welle szerint Orbán kudarcot szenvedett el Brüsszelben, amikor nem vétózta meg az ötvenmilliárd eurós ukrajnai segélyt. Elon Musknak valóban igaza van abban, hogy a legnagyobb hülyeség hinni a saját propagandánknak. Orbán nem mániákus a vétók tekintetében. A neves jogászprofesszor, Andrew Tettenborn a The Spectatorban azt nyilatkozta, hogy Orbán sokkal okosabb a többi kollégájánál”.

Cikkében emellett kiemelte, hogy szerinte ideje lenne eltörölni Bulgáriában a gépi szavazást, amellyel „szörnyű csalásokat követtek el a szófiai polgármester választáson, amelyeket a Közigazgatási Bíróságon bemutatott megcáfolhatatlan bizonyítékok is megerősítenek”.

Le a blablával, Trump, az orbanizmus és a szabadság közeledik

– tette hozzá Markov, akinek a nyilatkozatát 24 óra alatt több mint 330 ezren olvasták el.

 

 

(Mandi)

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

 

A nagy menetelés – Trump letarolta Dél-Karolinát

Bognár Zsolt durván lerántotta a leplet a Mandiner.hu kedvencéről, a Martin Ethelwolf álnevű skriblerről