in

Hoppá, Orbán épp kiszáll a kormánygépből. Ja, nem.

A liberális féknyúzkolhoz munkatársai hetekkel korábban azt hazudták, hogy Orbán Viktor kormánygépet vásárolt

A liberális féknyúzkolhoz munkatársai hetekkel korábban azt hazudták, hogy Orbán Viktor kormánygépet vásárolt. Annyira beleélték magukat a kormánygépes sztoriba, hogy annak árát majdhogynem lélegeztetőgépekké számolták át. Mára azonban kiderült, hogy a „kormánygép” egy többfunkciós csapatszállító, amelyet elsősorban a honvédség használ.

A csapatszállító megvásárlásakor is elmondtuk, hogy a honvédség kötelékébe tartozó gépet elsősorban a katonák, másodsorban a kormányzat fogja használni. A liberális média természetesen ebből annyit szűrt le, hogy Orbán kormánygépet vásárolt.

A most közzétett felvételek pedig ismét szembesítik a vágyvezérelt újságírókat a valósággal.

A felvételeket publikáló honvédelmi szaklap megjegyzi, hogy a géppel átszállították a MH KFOR kontingens soron következő váltását Pristinába, Koszovóba. A most kiérkező állomány elsődleges feladata az lesz, hogy a berendezkedést követően részt vegyen egy, az EUFOR-ALTHEA misszió által szervezett gyakorlaton, amelynek részeként katonáink, az ott szolgáló békefenntartó erők megerősítéseként, a lehető legrövidebb idő alatt áttelepülnek Bosznia-Hercegovinába, a szarajevói Camp Butmirba.

(forrás:888.hu)

Salvini: egyetlen tengeren fedélzetre vett migráns sem érhet partot Olaszországban

Migránsok rohamozták meg a ceutai határkerítést