in , ,

HOPPÁ! – Nyíltan hadat üzent Sorosnak és migránsainak az olasz kormány

Így kell ezt!

Úgy néz ki, hogy miután stabilizálódott a politikai helyzet Olaszországban, a kormány azonnal támadást indított Soros György ellen. Matteo Salvini a napokban kijelentette, a tőzsdespekuláns azért akar Európába migránsokat importálni, mert valójában imádja a rabszolgákat és a rabszolgaságot.

A Nyílt társadalom Alapítvány azonnal a milliárdos elé vetette magát, hogy saját testével, zokogva védje gazdáját a golyózápor elöl. Ez persze mit sem ér, hiszen Salvini kitiltotta az olasz kikötőkből a Földközi-tengeren tevékenykedő civil hajókat, sőt egy migránsokat a tengeren mentő olasz felségjelzésű hajótól is megtagadta az olaszországi kikötést. 

 

Megtámadta Soros Györgyöt az olasz belügyminiszter a napokban. Matteo Salvini a tőzsdespekulánsról az In Onda nevó TV-műsorban az mondta, Soros azért szállíttatja Európába a migránsokat, mert kedveli a rabszolgatartást és valójában rabszolgákat szeretne. A Liga vezérére persze azonnal rászállt Soros meghosszabbított jobbkeze, az Nyílt Társadalom Alapítvány felszólította az olasz miniszterelnököt, hogy “haladéktalanul hagyja a abba a valótlan állítások ismételgetését Soros Úrral kapcsolatban”.

Salvini ettől valószínűleg nagyon megijedt. Ez persze nem biztos, hiszen a belügyminiszter belehúzott Soros tevékenységeinek a leállításába, az első migrációval kapcsolatos intézkedése a római belügyi tárca élén például az volt, hogy az NGO-mentőhajókat kitiltotta az olaszországi kikötőkből.

 

Salvini mindezt olyannyira komolyan gondolja, hogy vasárnap bejelentette, a földközi-tengeri nemzetközi katonai műveletek hajóit is ki akarja tiltani az olaszországi kikötőkből, miután az Eunavfor Med egyik hajója a tengeren megmentett 106 migránst a szicíliai Messina kikötőjében tette partra.

Soros György el akarja árasztani Európát migráns „rabszolgákkal”

– jelentette ki a hétvégén Matteo Salvini. 

Fotó: The National

Hozzátette, egyértelmű, hogy a milliárdos finanszírozza azokat a Földközi-tengeren tevékenykedő civil hajókat, amelyek a líbiai parti őrséggel szinte versengve igyekeznek minél több migránst átvenni az észak-afrikai kontinens partjainál cirkáló csempészektől.

Salvini egyéb területeken is hadat üzent Sorosnak és bandájának, úgy döntött például, hogy saját népe érdekében tíz euróval készül csökkenteni az Olaszországban tartózkodó migránsok ellátására jelenleg naponta és fejenként fordított 35 eurós összeget. Matteo Salvini olasz belügyminiszter számításai szerint a kormány ezzel évente összesen félmilliárd eurót takaríthatna meg. 

Salvini nemet mondott az olasz felségjelzésű, Vos Thalassa nevű hajó kikötésére, fedélzetén 60 migránssal. A csoportot később az olasz parti őrség hajója vette a fedélzetére, de a belügyminiszter bejelentette, hogy a migránsok így sem érhetnek partra Olaszországban. A következő órákban derül ki, hogy az olasz hatóságok mit kezdenek a migránscsoporttal.

Olasz hatósági források szerint a migránsokat azért helyezték át az olasz parti őrség hajójára, mivel “magatartásukkal veszélyeztették” a Vos Thalassa legénységének biztonságát. A Vos Thalassa egy olasz magánvállalat teherszállító hajója, amely egy földközi-tengeri francia kőolaj-fúrótorony logisztikai és biztonsági támogatását végzi.

A hajó líbiai vizeken vette a fedélzetére a migránsokat. Az olasz belügyminiszter szerint a Vos Thalassa helytelenül járt el, mivel a mentést a már a helyszínre tartó líbiai parti őrségre kellett volna hagynia.

Forrás: Breitbart, MTI, RT; Fotó: The Telegraph

(forrás: Dezse Balázs, pestisracok.hu)

HOPPÁ! – Orbán szeptemberben találkozik Vlagyimir Putyinnal

HELYES! – Ezúttal egy olasz migránsmentő hajót nem engedtek kikötni az olaszok