in

HOPPÁ! – Morvai Krisztina: Üzenem Dúró Dórának, vissza ne adja mandátumát!

Morvai Krisztina eddig nem nyilatkozott a Jobbik belsős ügyeiről, most azonban igent mondott a megkeresésre

Morvai Krisztina eddig nem nyilatkozott a Jobbik belsős ügyeiről, most azonban igent mondott a megkeresésre, amit azzal indokolt, hogy most már sokkal többről van szó, mint egy pártnak a belső ügyei.

A független EP-képviselő Napi aktuális című műsorunkban üzent Dúró Dórának is, hogy ne adja vissza mandátumát. Elmondta, a Jobbikban olyan dolgok történnek, amivel szemben magyar emberként és jogászként is fel kell lázadnia. 
Dúró Dóra kizárását olyan jelzőkkel illeti, amik ellen a Jobbik létrejött, mint például a terror és a zsarolás. Morvai Krisztina azt üzente, ne adja vissza mandátumát.

Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el azt az esküt, amivel terrorizálják Dórát és próbáltak engem is. Az esküben az áll, hogy megvédik a hazájukat, a magyar embereket a szolgaságtól, a kiszolgáltatottságtól, a hazugságoktól. És arra is, hogyha a Jobbik elnökségének kétharmada alkalmatlannak találja akkor visszaadja a mandátumát. Ezt az alkalmatlanságot azonban tényekre kell alapozni – magyarázza a független EP-képviselő.

Morvai Krisztina felháborítónak tartja, amit a Novák-Dúró házaspárral tettek.
Szemtanúja voltam milyen erőfeszítéseket tettek azért, hogy ez a párt odáig jusson, ahol most van. Ennek is köszönhető, hogy ezek a ficsúrok – tisztelet a kivételnek – ott ücsöröghetnek a parlamentben.
Kitért Toroczkai Lászlóra is, akiről azt mondta:

szenvedélyes, vannak érzései, ha nem is értek vele mindenben egyet, de egy nagyon hazafias érzelmű ember, aki a szabadságát is kockára tette az országért. Toroczkainak a szíve és az esze is a helyén van. Össze sem hasonlítható Vona Gáborral.

ECHO TV – A nemzet hangja – Napi aktuális

(forrás:www.echotv.hu)

G. Lajos őszre bezárja a Hír Tv-t???

VÁLASZTÁSOK – A bevándorlásellenes Janez Jansa a legesélyesebb Szlovéniában