in , , ,

A Fidesz nekiment a hungarofób képviselőnek: Daniel Freund már a véleménynyilvánítás szabadságát is elvenné a magyaroktól

A párt szerint a brüsszeli bürokratáknak már azzal is komoly problémáik vannak, hogy a magyar kormány kikéri polgárai véleményét.

Brüsszeli támadásokkal szemben is kiállunk a magyarok véleménynyilvánítási szabadsága mellett – olvasható a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtóközleményében.

Daniel Freund, a magyarellenes megjegyzéseiről elhíresült EP-képviselő ismét Magyarországot támadta. Most éppen a nemzeti konzultáció miatt az Európai Bizottság és a magyar kormány soros magyar uniós elnökséget előkészítő tárgyalásainak felfüggesztését követeli. „Daniel Freund újabb kirohanása világosan mutatja,

a brüsszeli bürokraták már a magyar emberek véleménynyilvánítási szabadságát is el akarják venni.

Nekünk azonban Magyarország és a magyar emberek véleménye az első. Nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek” – reagált Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a német zöldpárti politikus megjegyzésére.

Deutsch Tamás delegációvezető Freund újabb indulatos megnyilatkozásával kapcsolatban megjegyezte: „Daniel Freund kirohanása világosan mutatja, hogy mit akar Brüsszel, ha Magyarország nem úgy táncol, ahogy Brüsszelben fütyülnek. Az elképesztő ötlet azt is világosan mutatja, hogy a brüsszeli bürokratáknak már azzal is komoly problémáik vannak, hogy a magyar kormány kikéri polgárai véleményét és figyelembe is veszi azt. Daniel Freund már a véleménynyilvánítás szabadságát is elvenné a magyaroktól. Nekünk azonban a magyar emberek véleménye a legfontosabb, amely mellett határozottan kiállunk Brüsszelben. Nekünk Magyarország az első, és nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek” – emelte ki a delegációvezető.

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

A baloldalon annyira gyűlölik a magyar sikereket, hogy minden józan itélőképességüket elvesztették

Hoppá! Megvan, kit indít a Jobbik Budapesten