in ,

Hoppá! Egy magyar átlagfizetésébe került Tüttő Kata tengeri luxuslovaglása – Kiváltságos 1%

Közben főnöke, Karácsony Gergely azzal kampányol, ő majd a kiváltságos 1 százalék helyett a többséget, a 99 százalékot képviseli.

A budapesti vagyonkezelésért felelős főpolgármester-helyettes – ha csak egyetlen alkalommal lovagolt a habokban – 216 000 forintot költött a görög tengernél a lovaglós hobbyjára – számolt be a bennfentes.net. A portál szerint még a CNN is a világ leggazdagabb embereinek luxushobbijaként emlegeti a tengeri lovastúrákat.

Azt írják, hogy egy-egy ilyen méregdrága lovaglás alkalmából úgy kényeztetik a milliomosokat, „treated like royalty”, mintha „királyi fenségek” lennének. Nem véletlenül utazott Tüttő Kata, Karácsony Gergely üzleti ügyekért felelős „jobbkeze” a világ leggazdagabb embereinek egyik üdülőparadicsomába, Zakynthos szigetére.

Azért nagyon drága egy-egy tengeri lovastúra, mert speciálisan kiképzett lovak, vízálló felszerelés, különleges helyszín kell hozzá. És persze a világ milliárdosai adnak arra is, hogy csak telivér lovakra üljenek, ezek értéke is minimum 50-100 millió forint között van.

A Ripost felhívta az egyik ilyen vízi-lovastúrákat szervező görög irodát, kiderült, hogy egy többórás luxuslovaglás a tengerben minimum 216 000 forintba kerül.

 

ÍME A VIDEÓ:
https://videa.hu/videok/origo-itthon/hirek-politika/tutto-kata-lovagol-mszp-tenger-nZ4jt5qXphV2WmwG?start=0

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Megvizsgálta a magyar határzárat a FOX News műsorvezetője, Tucker Carlson – KÉPEK

Agyhalál – Budapest szétverve: nem működnek a hőségriadó alatt a budapesti ivókutak