in ,

Hoppá! A Mi Hazánk durván nekiment a Coca Colának

Zéró Cola

Zéró Coca-Cola, zéró homoszexuális propaganda elnevezéssel csatlakozik a Mi Hazánk Mozgalom a Coca-Cola termékekkel szemben eddig meghirdetett bojkotthoz, a vállalat homoszexualitást népszerűsítő kampányai miatt – közölte a mozgalom elnöke csütörtökön Dunaharasztin, sajtótájékoztatón.

 

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke tiltakozó akciójuk első lépéseként a Coca-Cola üdítőital-gyártó dunaharaszti telephelye előtti sajtótájékoztatóján az aszfaltra locsolja a támogatóik által felajánlott Coca-Cola terméket (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

 

Toroczkai László a Coca-Cola telephelye előtt tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt: amíg az üdítőitalokat gyártó cég nem hagy fel a homoszexualitás népszerűsítésével, a Mi Hazánk hetente, rendszeres akciókkal fog tiltakozni a vállalat kampánya ellen, és felkérik támogatóikat, hogy ne fogyasszák a cég termékeit.

Hozzátette, a Coca-Cola elismerte, hogy két országban az azonos neműek házassága mellett kampányol, és számos országban támogatja a pride-ot is.

Toroczkai László azt mondta, álláspontjuk szerint egy üdítőital-gyártó cégnek nem az a dolga, hogy politizáljon, beleszóljon az emberek magánéletébe, és nem az a feladata, hogy különböző „társadalmi devianciákat” erősítsen.

A pártelnök felszólította a céget, hogy térjen vissza saját tevékenységi területéhez, és ne „támadja” a családokat,  a hagyományos értékrendet, a társadalmat.

Toroczkai László tiltakozó akciójuk első lépéseként az üdítőitalgyár dunaharaszti telephelye előtti aszfaltra locsolta a támogatóik által felajánlott Coca-Cola termékeket.

(hirado.hu)

Nem stadion – Elkészültek a látványtervek az Országos Széchényi Könyvtár impozáns épületéhez

És akkor a védőnők fizetése 60 ezer (!) Ft-tal megemelkedett – Az ellenzék hallgat