in , ,

Hoppá! – A kormány tájékoztató akciót indít a bevándorlást ösztönző brüsszeli tervekről

Hollik István kormányszóvivő pénteken egy budapesti sajtótájékoztatón beszélt erről

Hollik István kifejtette: minden magyar embernek joga van tudni, melyek azok a javaslatok, amelyek alapjaiban veszélyeztetik Magyarország biztonságát – írja az MTI.

Hozzátette: az eddigiekhez hasonló elemekből álló, a napokban induló akcióval szeretnének minden magyar polgárt elérni.

A kormányszóvivő kiemelte: az akcióra azért van szükség, mert miközben a magyar emberek már sokféleképpen kifejezték, hogy nem kérnek a migrációból, Brüsszelben még mindig erőltetik az ezt támogató terveket.

Továbbra is erőltetik a betelepítési kvótát, az a céljuk, hogy gyengítsék a tagországok határvédelmi jogait, a pénzzel feltöltött migránskártyán túl migránsvízumot is be akarnak vezetni. Ez utóbbit az Európai Parlament már el is fogadta – mondta Hollik István.

Kitért arra is, hogy emellett több pénzt akarnak adni a brüsszeli elképzelések alapján a bevándorlást támogató szervezeteknek, miközben csökkentenék a migrációt ellenző országok pénzügyi támogatását, ezzel is büntetve ezeket az államokat.

A kormánynak az az álláspontja, hogy ezek a tervek súlyosan veszélyeztetik Magyarország biztonságát, “megvalósulásukkal hazánk is bevándorlóországgá válna” – fogalmazott a kormányszóvivő.

(Pörge Béla, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Totális MSZP-s káosz – Váratlan fordulat – Tóth Bertalant küldhetik Brüsszelbe a szocialisták

Hoppá! – Megbukott a bevándorláspárti spanyol kormány: új választások jönnek