in ,

Hoppá! A Fidesz pártigazgatója elmondta, milyen karakterű főpolgármester-jelöltet indíthat a Fidesz Budapesten

Kubatov Gábor: Elegem van a gesztuspolitikusokból

Elegem van a gesztuspolitikusokból, akik a jobboldalról a baloldalnak próbálnak smúzolni – mondja a Fidesz pártigazgatója. Kubatov Gábor a Mandinernek adott interjújában kifejtette, milyen karakterű főpolgármester-jelöltet indíthat a Fidesz Budapesten.

 

 

Van egy alapvető feszültség, amit véleménye szerint rajta kívül kevesen érzékelnek a mai fővárosi vezetésben – mondta el Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a Mandinernek adott interjújában annak kapcsán, hogy főpolgármesteri szinten lát-e olyan embert, aki érdemi kihívója lehet Karácsony Gergelynek.

A Fradi elnöke úgy találja, hogy az adóbevételek jó része a külső kerületekből származik, viszont a belső kerületekben költik el.

A külvárosban élők adóznak, Soroksár mégis majdnem egymilliárd forinttal kevesebbet kap vissza, mint amennyit befizet – idézte fel, amit igazságtalannak tartott. Kubvatov Gábor szerint kell egy ember, aki felhívja a figyelmet, hogy a Havanna-lakótelepen élők, ők meg a belvárosban, és mi szedjük be az adóbevételek nagy részét, az ötven négyzetméteres lakásunk mégis 30 millió forintot ér, az övék viszont ugyanekkora alapterülettel 100 milliót. És az olló csak nyílik. Ez normális dolog így? Egy városban élünk, egy közösségben, mégis ilyen óriási különbségek vannak. Idáig a belvárosi városvezetés döntötte el, hogyan menjenek a dolgok Budapesten.

Kubatov Gábor szerint ha Karácsony Gergely főpolgármester annak idején azzal kampányolt volna, hogy a Bajcsy-Zsilinszky úton a nyolc sávból majd kettőt használhatnak az autósok, biztosan nem választotta volna meg senki.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje kapcsán elmondta, hogy már vannak jelöltek, akik közül kiválasztják a legalkalmasabbat. Leszögezte, hogy elege van „a gesztuspolitikusokból, akik a jobboldalról a baloldalnak próbálnak smúzolni.”

A Fidesz pártigazgatója felhívta a figyelmet, hogy vannak néhányan a politikai közösségükben, akik próbálnak kiegyezni a balliberálisokkal, aminek semmi értelmét nem látja. Kubatov Gábor leszögezte:

rossz úton járunk, ha azt gondoljuk, hogy velük együtt, közösen lehet irányítani a várost, ugyanis ők zsigerileg elutasítanak minket, gáncsolnak, ahol tudnak, a balliberális szavazókat pedig a gesztuspolitizálás nem hatja meg.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Az osztrákok is megbuggyantak – Döbbenet: egy újabb határ menti osztrák település tiltotta ki a magyar autókat

Ez milyen igazságszolgáltatás? Magyarokat félholtra vernek, egy részük szabadon védekezik, Budaházy meg a semmiért hat évet kap?