in ,

Holland képviselő áradozott hazánkról: „Ami Magyarországon történik, az a fajta politika, amit mi is javaslunk”

„Évek óta nagy csodálója vagyok az országotoknak”

 

Évek óta nagy csodálója vagyok az országotoknak” – mondta az Ultrahang vasárnapi műsorában Thierry Baudet. A holland országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, hogy mostanában Magyarország az egyik kedvenc úticélja a hollandoknak, ennek oka pedig, hogy Hollandiában hatalmas a bevándorlás. Hozzátette, az Európai Unió különböző kontrolljai, beleértve az eurót, szerinte egy katasztrófa, valamint a woke, az LMBTQ-agenda, amire egyébként a hollandok nemet mondanak.

Thierry Baudet képviselő, a Fórum a Demokráciáért nevű konzervatív párt alapítója a műsorban úgy fogalmazott, hogy az orosz-ukrán konfliktust a NATO provokálta ki az amerikai ipar nyomására. Kiemelte, hogy ukránok százezrei értelmetlenül veszítik el életüket, ezért vissza kellene ülni a tárgyalóasztalhoz. Hülyeségnek és felháborítónak tartja, hogy ha valaki békepárti álláspontot fogalmaz meg, azt rögtön orosz kémnek, fasisztának bélyegzik. Hozzátette:

Ez a kontinens már nem gondolkozik, a politikusaink agyhalottak.

Magyarországra rátérve, a képviselő úgy fogalmazott: azt szereti Orbán Viktor miniszterelnökben, hogy ő a következő és az azt követő generációra is gondol. A leköszönő Mark Rutte kormányfőre rátérve, kifejtette: Rutte egy olyan ember, aki elszakadt a valóságtól és az emberi tapasztalatoktól. Baudet szerint ezért volt olyan szélsőséges Rutte politikája, mint fogalmazott:

a liberalizmus egy olyan ideológia, ami a semmiből jön, míg ami Magyarországon történik, az az a fajta politika, amit mi is javaslunk és az emberek tapasztalatain alapul.

Eközben Hollandiában úgy látja, hogy lehetetlen benzint venni, az emberek nem tudnak házat venni, szinte lehetetlen családot alapítani, ami a holland családpolitika következménye.

Azt javasolta a műsorban, hogy az antiglobalisták kössenek szövetséget.

 

(pestisracok.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Pilhál véleménye az MSZP-s kabaréról – ” Az élcsapat leépülése visszafordíthatatlan”

Szakács Árpád hivatalos oldalán Orbán Viktor és Karikó Katalin kivégzéséről kommentelnek – Szakács pedig hagyja