in , ,

H&M bojkott indul – Homoszexuálisokkal és migránsokkal reklámozza új ruháit a H&M

Undorító

Néhány napja került fel egy poszt a H&M Facebook oldalára, melyből kiderül, hogy a cég ismét nagyon fontosnak találta a szélsőliberális propaganda terjesztését és az emberek torkán való letuszkolását.

A cég házatáján már többször robbant ki botrány, melynek következtében a céget rengeteg ember bojkottálta és ez a bevételi számaikon is meglátszott.

Úgy látszik a H&M-nek a bevételkiesés sem számít, mindent megtesznek a homoszexuális és a migránspropaganda terjesztése érdekében. Sőt! Ebben a posztjukban még tovább mentek..

“A szerelmet, egyenlőséget és összetartozást ünnepeljük minden lehetséges formában.” 

A poszt négy fotót tartalmaz, a már szinte szokásos – két meleg, fekete férfi – mellett az egyik fotón egy férfi látható két nővel. Mit jelent ez? Már nem csupán két ember alkothat egy párt, hanem szerintük az is legitim ha egy férfi két nővel házasodik! Ezzel pedig feltehetőleg az iszlám házasságmodelljét szándékoztak propagálni, melyben a férfinak nem csak egy felesége lehet.

Ezen felül gyönyörködhetünk fekete füllbevalós homoszexuális férfiban, burkás nőben, és természetesen a szivárványos szimbólumban minden mennyiségben.

A H&M Facebook posztja

A H&M a befolyt összegből az ENSZ Free & Equal kampányát fogja támogatni. Innen persze adódik a kérdés, hogy az ENSZ-nek egyáltalán miért van ilyen kampánya? Az ENSZ miért támogatja a szélsőliberális eszméket?!

 

(forrás: vadhajtasok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! – Sebestyén Balázs műsorát is az RTL 4 milliárdos vesztesége miatt vették le a képernyőről!

A Momentum szerint a magyarok “ukránok” meg “szerbek”. Ez a politikai várható tőlük