in ,

Hoppá! – Sebestyén Balázs műsorát is az RTL 4 milliárdos vesztesége miatt vették le a képernyőről!

Rájár a rúd a liberális fenegyerekre…

Mostanában nem áll a zászló  Sebestyén Balázsnak, rájár a rúd a liberális fenegyerekre.
Először is kiszivárgott, hogy milyen szépen kaszál a magyarok szidalmazásával a cége 300 millió Forintot, most pedig kiderült, hogy a Gyertek át! című műsorát is a hatalmas veszteség miatt vették le a képernyőről! Persze Balázska tagad, csak annyit állít, hogy „nyári szabadságra küldték a műsort”, pedig a veszteségről szóló beszámoló egyértelműen fogalmaz:

Az idei műsorrend már februárban csődöt mondott. A szezon elején megbukott a Cápák között és a Gyertek át!, majd az Alvilág és a Toplista című műsor is. Mindeközben a TV2 egyre jobban teljesített, hiszen több alkalommal is lehetett arról olvasni, hogy a TV2 verte az RTL-t főműsoridős nézettségben. Így például tavaly októberben hatalmas győzelmet aratott a Sztárban sztár, hiszen majdnem kétszer annyian nézték, mint az RTL Klub fentebb már említett, ízléstelen show-műsorát.De a Tények is rendszeresen verte a teljes lakosságban az RTL Híradót.

 

Tehát Sebestyén Balázs hazudik, ugyanis a műsorát a nézettség hiánya, tehát a hatalmas bukás miatt vették le a képernyőről.

Természetesen a Tv2 a jó műsorstruktúrájával, az egyre népszerűbb esti vetélkedőivel szépen leveri az RTL-t, szinte minden nap. Az egész az Exatlonnal kezdődött.

Képtalálat a következőre: „exatlon”

Reméljük a liberális, agymosó RTL Klub minél előbb örökre bezárja kapuit.

 

mindenszo.hu

Öröm és boldogság – 4 milliárdos veszteség a RETEK KLUB-nál

H&M bojkott indul – Homoszexuálisokkal és migránsokkal reklámozza új ruháit a H&M