in ,

Hivatalos: Timike s*gghülye – Szabó Timi elvileg zöld, tehát támogatja az elektromos autókat – Akkor mi baja a debreceni aksigyárral?

Timi sivalkodik

Timi sivalkodik.

Timi elvileg nagyon zöld politikus.

Timike odavan az elektromos autókért.

Az elektromos autók akkumulátorral működnek.

Ilyen gyár épülne Debrecenben.

Timike (is) tiltakozik az aksigyár ellen, pedig elvileg Timike zöld.

Ha valamit normális körülmények, szigorú szabályok mellett gyártanak, az nem, vagy csak kevésbé károsítja a környezetet. Ezt Timike is tudja, mégis tiltakozik.

Mindebből az következik, hogy Timike segghülye.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Akcióban az ellen-háttérhatalom? Leleplezett korrupció Brüsszelben, Ukrajnában és Amerikában

Ezen a képen látható egy kutya, meg egy aranyos tacskó