in ,

Akcióban az ellen-háttérhatalom? Leleplezett korrupció Brüsszelben, Ukrajnában és Amerikában

bedöntik az egész mainstream politikát?

Nézzük sorban:

  1. Bidennél titkos iratokat találtak. Célpont a liberális hatalom
  2. EU-ban korrupciós botrány: célpont a baloldaliak, liberálisok
  3. Leleplezett Ukrán korrupció: bedől az ukrán rezsim?

 

Ezek így, hirtelen a semmiből. Továbbra is tartjuk magunkat elméletünkhöz: globális eseményeket csakis globális erők irányíthatnak, legyen szó járványról, háborúról, bármiről.

Ezek szerint létrejött valami ellenerő, aminek már rég itt lett volna az ideje: belső ellenerő a Nagy Tesónál, vagy valami teljesen új dologról van szó? Nem tudni, mindenesetre bizonyos globális események jó irányba mutatnak.

Reménykedjünk, hogy a három felsorolt esemény valami ellenerő létrejöttét jelenti.

Hamarosan kiderül.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Amerikai lap: Magyarország biztonságos és rendezett

Hivatalos: Timike s*gghülye – Szabó Timi elvileg zöld, tehát támogatja az elektromos autókat – Akkor mi baja a debreceni aksigyárral?