in ,

Hivatalos: Karácsony Gergely egy gyáva sz..

Semmi kétség…

Elképzelem, ahogy a nem túl távoli jövőben Karácsony Gergely (immáron többszörösen bukott expolitikusként) elmegy a pszichológushoz. A pszichológus pedig hosszasan, órákon át hallgatja Karigeri árulásait, hogy mikor melyik pártot árulta el, meg hogy “a faszér’ hagyta magát rábeszélni” erre vagy arra, csendben hallgatja a kirohanásait, és igen, azt is elmeséli, amikor maga helyett a Büdösszájú Torda Bencét küldte rá Tarlósra, hogy az a kis nyomorult előember provokálja a főpolgármestert…

A pszichológus rezzenéstelen arccal hallgatta Karácsony lelkes 180 fokos fordulatait, a rettentő izgalmas életutat, a bukásokat, majd a több mint két órás karácsonyi előadás után megszólal:

Uram, Ön egy gyáva szar!

Ahogy azt a szabály tartja, nem vitatkozom egy szakértő pszichológussal, hisz felvázolta Karácsony Gergely csodálatos jellemét. Gyáva szar.

Tarlós István főpolgármester még nincs lerántva Jakab Péteri mélységekbe, még nem sikerült magukhoz lehúzni, az ő kis proli, primitív, anyázós, kiabálós, provokálós szintjükre. Amennyiben ez sikerül, már nehéz lesz a lehúzott Tarlós Istvánt megkülönböztetni Karácsony Gergelytől: legalábbis a prolik szerint. És ettől ők szavazatot remélnek. Veszekedni, visszaszólni, vitatkozni a másokat a maguk szintjére lehúzó Tordaikkal, Jakabokkal, lehetőleg a nyílt utcán! Ez a cél. Semmi más. Egy hónapjuk van a gyáva szaroknak, hogy újabb és újabb akciókkal mérgezzék a közéletet.

Legyen hát mindenki résen! Kedves olvasóm, ha Te is találkozol ilyen provokátorral, egyszerűen csak söpörd le magadról, mint egy legyet.

Október 13-án pedig az összes gyáva szart küldjük el oda, ahová valók: a történelem szemétdombjára.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Exkluzív – Varga Judit sajtótájékoztatója Brüsszelből – Videó

Újra magyar arany! Világbajnok Lőrincz Tamás! Birkózó-klasszisunk páratlan pályafutása első vb-aranyát nyerte!