in ,

Hivatalos. Csaló baloldal: jogszerűtlenül kampányolt a II. kerület baloldali polgármestere az időközi választások során

Ez ma a baloldal

Jogszerűtlenül kampányolt a II. kerület baloldali polgármestere az időközi választások során – derül ki a budapesti II. kerületi választási bizottság legújabb határozatából. Gór Csaba, a Fidesz–KDNP II. kerületi frakcióvezetője, választókerületi elnöke reméli, ez a döntés a jövőben elrettenti a feleket attól, hogy ehhez hasonló jogszerűtlen eszközökkel kampányoljanak.

 

 

Őrsi Gergely, a II. kerület baloldali polgármestere jogszerűtlen kampányt folytatott az időközi választások során – állapította meg pénteki határozatában a Budapesti II. kerülei választási bizottság. Őrsi Gergely postai úton kiküldött levelekben kampányolt Nagy Eszter jelölt mellett. A II. kerület baloldali polgármestere mindezt nem politikusként vagy magánszemélyként tette, hanem polgármesteri tisztségében. Megfogalmazásaiban azt a látszatot keltette, mintha a baloldal jelöltje a II. kerület támogatását élvezné, holott a törvény erre nem ad módot – áll a határozat indoklásában.

 

Jogszerűtlen levelek a baloldaltól

Nagyon elszomorítónak tartjuk, hogy a polgármester a közhatalmi tisztségét próbálja meg felhasználni annak érdekében, hogy befolyásolja a választókat egy helyi időközi választás során

– nyilatkozta lapunknak Gór Csaba. A Fidesz–KDNP II. kerületi frakcióvezetője, választókerületi elnöke elárulta, nemcsak a levelekben, hanem a baloldal teljes helyi időközi kampányában megjelent a polgármester személye.

 

 

 

– Az összes plakáton Őrsi Gergellyel hirdetik jelöltjüket. Emellett úgy állítják be a most jelöltként induló hölgyet, mintha az elmúlt évek fejlesztéseiben aktívan részt vett volna. Ez nem igaz, hiszen eddig nem volt önkormányzati képviselő, így nem tudott szerepet vállalni a fejlesztésekben sem – részletezte.

Gór Csaba elmondta, a II. kerületre eddig nem volt jellemző hasonló kampányfogás.

– A választási bizottsági döntése egyértelműen kimondja, hogy jogszerűtlen kampányt folytat a jelöltjük mellett a baloldali polgármester. Reméljük, hogy ez a döntés a jövőben elrettenti a feleket attól, hogy ehhez hasonló jogszerűtlen eszközökkel kampányoljanak – zárta gondolatait a Fidesz–KDNP II. kerületi frakcióvezetője, választókerületi elnöke.

 

 

(TERNOVÁCZ ÁRON, magyarnemzet.hu)

 

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Pulai szerint mélyrepülésben a Fidesz – Időközi választások: átütő kormánypárti sikerek

Orbán Viktor: „Úgy, ahogy az idén, úgy jövőre is meg fogja kapni minden nyugdíjas a 13. havi nyugdíjat”. – Videó