in ,

Hihetetlen mélységekben a tüntetők…

Eddig sem lehetett túl sok illúziónk a hangos kisebbség tüntetéseinek kapcsán, de kedden olyan mélyre mentek néhányan, hogy onnan már nem nagyon van visszaút…

Mert ugye azt eddig is tudtuk, hogy nem szexelnek fideszessel – ezzel nincs is semmi gond, lelkük rajta. Bár nem tudom elképzelni azt a helyzetet, amikor kölcsönös szimpátia esetén a pártpreferenciáról esik szó, de nem vagyunk egyformák.

Most viszont ezzel a „Szopsz vagy szülsz” feliratú transzparenssel a mélységek újabb bugyra nyílt ki. Nyilván nekem is eszembe jutott egy fordulat, ami ezen a ponton nem idézhető, mert nem illik és nem is szokás leírni, de ez egy annyira ordenáré tábla, hogy nem lehet elmenni mellette szó nélkül.

Ehhez képest a „Focistákat szülök a stadionokba”, vagy a „Nővel élek, hosszan élek” transzparens gyakorlatilag egynulla, még akkor sem viszi át az ingerküszöböt, ha utóbbit egy leszbikusokat tömörítő egyesület szignálta.

„Szopsz vagy szülsz” – ez itt a kérdés? Ez a felvetés érdekes, amikor a Parlament előtt a kormány ellen tüntetnek? Hihetetlen… Egyáltalán nem is értem, hogy ez az egész miért is, hogyan is kerül a térre. Ez olyan szellmi mélység, amit nehéz értelmezni, feldolgozni… Ilyen gondolatot megszülni is óriási szopás lehet – már bocsánat.

(forrás: Kecskés István, ezatuti.blogstar.hu)

Kérte, megkapta – Szijjártó Péter elküldte az osztrák államfőnek a Soros-tervet

Statárium! A Jobbikban feloszlatják a Toroczkait támogató alapszervezeteket