in , ,

Hidvéghi Balázs – Semmilyen nyomásgyakorlás nem fog eltéríteni minket attól, hogy a magyar emberek akaratát érvényesítsük

Semmilyen nyomásgyakorlás nem fog eltéríteni minket attól, hogy a magyar emberek akaratát érvényesítsük – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs keddi sajtótájékoztatóján.

Semmilyen nyomásgyakorlás nem fog eltéríteni minket attól, hogy a magyar emberek akaratát érvényesítsük – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs keddi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, Brüsszelben továbbra is erőltetik a Magyarországot elítélő Soros-jelentést, újabb és újabb hazugságokat terjesztenek rólunk, ezzel akarják kényszeríteni a kormányt, hogy ellenállás nélkül fogadja el a tömeges migrációt. A kormánypárti politikus elmondta, a magyarok által nagy többséggel megválasztott Fidesz-KDNP-kormány ellen fog állni ennek az újabb nyomásgyakorlási kísérletnek is, és minden körülmények között megvédi Magyarországot.

„A MAGYAROK ÁLTAL NAGY TÖBBSÉGGEL MEGVÁLASZTOTT FIDESZ-KDNP KORMÁNY ELLEN FOG ÁLLNI ENNEK AZ ÚJABB NYOMÁSGYAKORLÁSI KÍSÉRLETNEK IS”

Hidvéghi Balázs elmondta, az április végi, Judith Sargentini holland zöldpárti liberális képviselő által bemutatott jelentéshez a mai napig lehet módosító javaslatokat benyújtani a brüsszeli képviselőknek.

Hozzátette: Soros György brüsszeli szövetségesei módosító javaslataikban további durva hazugságokkal támadják hazánkat és javaslatokat tesznek szankciókra az Európai Parlament felé Magyarországgal szemben.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, azért támadják Magyarországot, mert a magyar választók akaratával szembemenve ők továbbra is azon dolgoznak, és azt akarják elérni, hogy bevándorlóországgá tegyék Magyarországot. Hozzáfűzte, gyorsított ütemben akarják elfogadtatni velünk a brüsszeli migrációs politikát és a kötelező kvótát.

Fotó: fidesz.hu

Hidvéghi Balázs rámutatott, a jövő évi európai parlamenti választások előtt, most a nyáron el akarják fogadtatni ezt a tervet, és el akarják kezdeni a migránsok szétosztását Európában. Ezzel kapcsolatban a Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek az eszköze ez a Soros-jelentés is, amelyről júniusban szavazhat a LIBE-bizottság és ősszel pedig az Európai Parlament plenáris ülése.

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, a magyar emberek világosan kifejezték a választásokon, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni, és azt várják el Magyarország kormányától, hogy őrizze és védje meg hazánkat. Mi erre készülünk, mi ezt fogjuk tenni – mutatott rá a kormánypárti politikus.

(fidesz.hu)

(forrás:www.fidesz.hu)

Alapjogokért Központ: „Valakik ellopták Európa lelkét”

HOPPÁ – Tíz évre szóló Budapest-stratégiát tervez a kormány