in , , ,

Hidvéghi: az Aquarius egy Soros-hajó

AZ!

Az Aquarius migránshajó egy “Soros-hajó” – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken Budapesten. 

Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatón kiemelte: nem ez az egy ilyen hajó működött az elmúlt időszakban, iparszerűen zajlik évek óta az a gyakorlat, hogy a Soros-hálózat hajói kvázi együttműködve az embercsempészekkel szállítják át Európába az emberek tömegeit.

Ma már azt is tudjuk, hogy az átszállított emberek nagy többsége nem jogosult a menekültstátuszra, nem menekültekről van szó, hanem gazdasági bevándorlókról – hívta fel a figyelmet, rámutatva: a Soros-hálózat ezzel a tevékenységgel a gazdasági bevándorlást segíti.

 

Hidvéghi Balázs példátlannak nevezte, hogy két szövetséges nyugati állam, Franciaország és Olaszország között ilyen tartalmú és hangnemű vita alakuljon ki az esettel összefüggésben. Egészen komoly, korábban nem látott feszültség alakult ki az Európai Unióban, a Földközi-tenger térségében a migráció és a Soros-hálózat tevékenysége nyomán – értékelt. A kommunikációs igazgató a közelgő uniós csúcs kapcsán hangsúlyozta: egészen világossá kell tenni, hogy a migrációt nem lehet ráerőltetni az unió államaira, a bevándorlás kérdése nemzeti hatáskör kell, hogy maradjon.

Ellenezni kell minden olyan brüsszeli javaslatot, amely ezt kötelezővé tenné, és amely a bevándorlást, mint emberi jogot akarja elfogadtatni az unió tagállamaival. Ez elfogadhatatlan és veszélyes, szembe megy a magyar és az európai érdekekkel egyaránt

– hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

MTI; Vezető kép:MTI

(forrás:pestisracok.hu)

CUKISÁG – Újabb afrikai elefánt született a Nyíregyházi Állatparkban

Leszedte a nyomkövetőjét Maci Laci és visszaszökött Magyarországra