in ,

Hazugság a napi 9 órás munkaidő – A Suzuki után a nyugdíjfolyósítónál is házhoz ment a pofonért az ellenzék

A Magyar Suzuki Zrt. után a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságánál is hatalmas pofonba szaladt bele a felkészületlen, csak a médiafigyelemre hajtó balhés ellenzék

A Magyar Suzuki Zrt. után a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságánál is hatalmas pofonba szaladt bele a felkészületlen, csak a médiafigyelemre hajtó balhés ellenzék, miután a PestiSrácok.hu nyugdíjfolyósítónál dolgozó olvasója arról tájékoztatta portálunkat, óriási hazugság, hogy napi 8 óráról 9 órára növelték volna a munkaidejüket.

Olvasónk a Magyar Államkincstár új munkarend szabályozására vonatkozó belső körlevelét is elküldte a PestiSrácok.hu-nak, amely feketén-fehéren bizonyítja, továbbra is heti 40 órát dolgoznak az államkincstárnál és a nyugdíjfolyósítónál.

Úgy látszik, az ellenzék decemberben besétált a pofonerdőbe, és azóta nem talál ki onnan, legutóbb ugyanis az esztergomi Suzuki gyárhoz kirándultak el, ahol a cég közölte, nem is tervezik a túlórák számának növelését, most pedig ahhoz a nyugdíjfolyósítóhoz vonultak, ahol eddig is és ezután is heti negyven órás az általános munkaidő. Útközben telefonfülkéket rongáltak meg az ellenzékiek, festékszóróval fújkáltak össze kormányzati plakátokat. 

 

Megírtuk, az ellenzék ma sem vett részt a parlament ülésén, helyette a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságának fővárosi épületéhez mentek az ellenzéki pártok, hogy ott tiltakozzanak a most hatályba lépett kormányzati igazgatásról szóló törvény ellen. Az ellenzéki pártok szerint ugyanis a kormányzati tisztviselőknek március 1-jétől napi kilenc órát kell dolgozniuk, csökkentették az alapszabadságukat és több jogukat is elvették. Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó például ma is a magyar munkavállalók rabszolgává tételével vádolta meg a Fideszt. A parlementi munka helyett és tiltakozás előtt egy kicsit rongáltak is az ellenzékiek, Bangóné és Szél Bernadett más ellenzékiek asszisztálásával telefonfülkéket fújkáltak össze festékszóróval.

A Magyar Suzuki Zrt. után azonban a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságánál is hatalmas pofonba szaladt bele a felkészületlen, csak a médiafigyelemre hajtó balhés ellenzék, miután a PestiSrácok.hu nyugdíjfolyósítónál dolgozó olvasója arról tájékoztatta portálunkat, óriási hazugság, hogy napi 8 óráról 9 órára növelték volna a munkaidejüket. Olvasónk szerint hazugság a 9 órás munkaidő, miután továbbra is heti negyven órát kell dolgozniuk és négyszer fél óra az ebédidő. Olvasónk a Magyar Államkincstár új munkarend szabályozására vonatkozó belső körlevelét is elküldte a PestiSrácok.hu-nak, amely feketén-fehéren bizonyítja, továbbra is heti 40 órát dolgoznak az államkincstárnál és a nyugdíjfolyósítónál. “Most is heti 40 órát dolgozunk és négyszer fél óra az ebédidő” – írja olvasónk, amelyet az alábbi körlevél is bizonyít:

 

Heti 40 óra volt, heti 40 óra maradt. Ma is felsült az ellenzék.

Ismert, az ellenzék korábban az esztergomi Suzuki gyár kapujáról is lepattant.Januárban a teljes ellenzék azért kirándult el a Magyar Suzuki Zrt.-hez, mert azt állították, a cég bevezeti a túlórákat a gyárban, és tiltakoznak ez ellen, csakhogy Ruska Viktória, a cég kommunikációs vezetője közölte: A Magyar Suzuki Zrt. nem tervezi a túlórák számának növelését az esztergomi gyárban. Tájékoztatása szerint a rendelésállomány alapján a már évek óta érvényben lévő 250 órás éves túlórakeretet sem használják ki. A Suzuki visszavágása kínos volt az ellenzéknek, de ez sem zavarta őket abban, hogy ma is házhoz menjenek a pofonért.

Vezető kép: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

 

(forrás: Szarvas Szilveszter, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A BBC riportere kötözködni próbált Kovács Zoltánnal, de nem jött össze neki

Jurák Kata jelenti: újabb hazaárulás – Ujhelyi ismét Magyarország ellen kér szankciót